Glazen Retro deur 'steellook' in lichte zwarte constructie voor veel transparantie en ruimtegevoel. Witte stijlvolle klassieke deuren met mooie profielen brengen klasse in het interieur.

Ontdek de kracht van nieuwe binnendeuren tijdens de Opendeur in september bij NORDEX

20/09/2023

De herfst komt eraan. We trekken van de tuin terug naar binnen. Geeft het nieuwe seizoen u zin om uw interieur een update te geven? Overweeg dan zeker binnendeuren op maat van NORDEX. Ga eens kijken in één van de 6 ruime showrooms om uw favorieten te ontdekken. En profiteer bij je offerte in september van extra voordelen. 

Heel de maand september Opendeur bij Nordex

Eén showroombezoek zegt meer dan 100 foto’s. Kom ontdekken hoe nieuwe binnendeuren uw interieur een totaal nieuwe look kunnen geven. De ervaren adviseurs staan er voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de gepaste binnendeuren voor u te vinden. Ze verwelkomen u graag wanneer het u past, mét of zonder afspraak.

Geïnspireerd? Ontvang, als u dat wenst, ook meteen uw gratis offerte in de toonzaal.
Liever een ander moment langsgaan om in alle rust uw keuze te bespreken? Boek dan hier supermakkelijk uw afspraak.

Uw favoriete binnendeuren

Bij NORDEX vindt u elegante binnendeuren in alle maten en kleuren om uw interieur een frisse make-over te geven. Discrete en geraffineerde deuren of net opvallende en sterke deuren. Modern, design, klassiek of retro. Combinaties met hoge deuren, dubbele deuren, schuifdeuren en glazen deuren. U vindt bij NORDEX altijd een binnendeur naar uw smaak. Ontdek de series en modellen. Krijg alvast een voorsmaakje bij de realisaties of in de fotogalerij. Ook op zoek naar een mooie trap op maat? Ook die vindt u bij NORDEX.

Benieuwd naar meer? Vraag de gratis brochure aan.

Glazen Retro deur 'steellook' in lichte zwarte constructie voor veel transparantie en ruimtegevoel. Witte stijlvolle klassieke deuren met mooie profielen brengen klasse in het interieur. Strak en wit, de zwarte klink is de houvast. De trap in warm hout is de natuurlijke toets in deze ruime hal.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.