Creatief met deuren

Gepubliceerd op

Binnendeuren krijgen steeds meer aandacht in de woonarchitectuur. Deuren komen immers in de hele woning voor. Daarom zijn ze, meer dan welk ander interieurelement ook, bepalend voor de look en feel van het geheel.

Of je nu kiest voor klassiek of design, antiek wil combineren met hightech of landelijk, altijd zullen de binnendeuren het kader scheppen waarin jou thuis vorm krijgt. Kies ze daarom met grote zorg en aandacht. Nordex is specialist en helpt je om in jouw huis het functionele te harmoniseren met het poëtische en geeft je professioneel en gratis advies. Op de September-OpenDeurDagen presenteert Nordex nieuwe ook enkele nieuwe modellen.

Spelen met Wit & Hout

G-Program is een collectie designdeuren die ontstaan is om het grote vlak van de deur (“ neem een nieuw wit blad”) een vernieuwende en zinvolle indeling te geven. De lijnvoering kan strak zijn of speels, minimalistisch of meer decoratief. Nieuw en spitsvondig zijn de millimeter-dunne lijntjes: iets en bijna niets.

Gelakte deuren – eventueel met subtiele belijningen die de positie van de klink accentueren – brengen een discrete stijltoets in een strak interieur. Een bijpassende designklink maakt het compleet. Bijvoorbeeld met een klink ontworpen door Zaha Hadid.

RETRO STEELLOOK: De nieuwste Retro_Alfa-Omega Collectie kan je het best omschrijven als klassiek landelijk op zijn strakst. Bij de grote glazen retrosteellook deuren worden de glaspartijen ritmisch geschikt dankzij een ultradun kader en ragfijne verdelingen. Verkrijgbaar in zwart of wit. In XL-versie passen ze ook verassend goed bij interieurs met een industriële toets. De plankenhouten deuren in eikenhout of gelakt vervolledigen deze nieuwe Retro-collectie.

Nordex is een familiale onderneming met een traditie van constante vernieuwing. Eind de jaren 70 al verscheen op de werkvloer de eerste computergestuurde machine, op dat ogenblik een unicum. Vandaag is de hele productie gedigitaliseerd maar de band met het klassieke ambacht bleef behouden. De Nordex-producten zijn te koop in 6 eigen toonzalen, verspreid over heel Vlaanderen. Info/adressen.

 

   

standaard