Bouwbeurs open deur bij NORDEX: kom de mooiste binnendeuren en trappen ontdekken

Gepubliceerd op 07 Maart 2023

Naar aanleiding van de bouwbeurs Batibouw, zet NORDEX van 14 tot en met 19 maart 2023 de deuren van haar showrooms voor u open! Bent u op zoek naar nieuwe kwalitatieve binnendeuren? Klaar om uw interieur een make-over te geven? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de opendeurdagen.

De deuren staan voor u open

Kom uw favoriete binnendeuren bij NORDEX ontdekken. Tijdens de bouwbeurs opendeurdagen van 14 tot en met 19 maart wandelt u tussen 10 en 18 uur vrij in en uit in de 6 exclusieve showrooms, en kunt u al uw vragen te stellen aan de adviseurs. Hier vindt u elegante deuren, met subtiel en tijdloos design. Liever in alle rust uw plannen bespreken? Maak dan online een afspraak. U zal zien, hun slogan “De mooiste binnendeuren en trappen” zou wel eens waar kunnen zijn.

opendeur Nordex

Nieuwe kwalitatieve binnendeuren voor frisse look

Bij NORDEX vindt u elegante binnendeuren op maat voor een interieur met stijl. Na de plaatsing is het alsof uw interieur een complete make-over kreeg. Deuren die discreet en geraffineerd zijn of net opvallend. Modern, design, klassiek of retro. Hoge deuren, dubbele deuren, schuifdeuren en glazen deuren. Kortom, u vindt altijd een binnendeur naar uw smaak. Ontdek de series en modellen. Een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring op de teller, en dat ziet u. Bovendien erg duurzaam: het ontwerp en de productie zijn volledig Belgisch, goed om jarenlang plezier te hebben van uw investering.

Nieuw: doe ideeën op met de moodboards en inspiratievideo’s

Op zoek naar inspiratie voor uw binnendeuren en interieur? Klik verder naar de moodboards en inspiratievideo’s en maak kennis met verschillende interieurtrends- en kleuren zoals: Nordic Pure, Mediterranean Mood, Classic Chic, Color X, Small Luxury, Retro. Benieuwd naar nog meer nieuwigheden? Vraag de gratis brochure aan.