Ontdek de trends voor binnendeuren

Gepubliceerd op 12 October 2021

Vind jij ook dat je binnendeuren het interieur van je woning compleet maken? Bouwers, verbouwers en architecten kunnen uit nog meer kleuren en motieven kiezen, maar ook volledig nieuwe ontwerpen komen aan bod. Geef de verschillende ruimtes van je woning vorm naargelang smaak en voorkeur én mét behoud van de kwaliteit.

Dusty grey: een nieuwe trendkleur

Grijstinten winnen alsmaar aan populariteit omdat ze in veel interieurs thuis zijn en tegelijkertijd zorgen deze voor een originele toets. Hörmann zet volop in op de nieuwe trendkleur ‘Dusty Grey’, een eerder discrete en rustige grijskleur die bij uiteenlopende stijlen past. De kleur Dusty Grey is verkrijgbaar voor houten binnendeuren in de uitvoeringen BaseLine en DesignLine en combineert zeer gemakkelijk met een aantal meer uitgesproken accentkleuren, zoals het matzwarte beslag ‘black.edition’.

Staal en glas brengen een industriële look

Een moderne, industriële look laat zich al een geruime tijd voelen in de interieurwereld en glas in combinatie met staal blijft domineren. Hörmann combineert glazen deuren met een stalen frame, opdat er maximaal lichtinval van de ene ruimte naar de andere kan binnenvallen. Het matzwarte ‘black.edition’beslag van Hörmann is eveneens verkrijgbaar voor deze stalen deuren. Ook in deze stijl bestaan er een heleboel varianten, zoals draai- en schuifdeuren. Het glasgedeelte is er in blank of helderwit glas. Voor een industriële look geeft men de keuze uit twee deurontwerpen, namelijk het Loft ontwerp 1-5 met vijf panelen of het Loft ontwerp 2-5 met een totaal van tien panelen.

Duurzaamheid blijft belangrijk

De binnendeuren van Hörmann staan gekend om hun degelijke kwaliteit en gaan lang mee. Het bedrijf legt nu ook de focus op het duurzaam aspect. Hun slogan luidt “duurzaam + veilig = Hörmann”. Voor het vervaardigen van hun actieproducten gebruikt het bedrijf 100% groene stroom. Bijkomend bespaart de onderneming door middel van andere maatregelen op hun CO2-uitstoot. De resterende uitstoot compenseert het bedrijf door klimaatbeschermingsprojecten te bevorderen in samenwerking met ClimatePartner.

Ontdek nog meer nieuwigheden van Hörmann voor particulieren en architecten op hun website.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan