Interieurtip: karaktervolle smeedijzeren deuren, nu ook in aluminium!

Gepubliceerd op 02 March 2020

Een fijn profiel, maar een sterk karakter. Smeedijzeren binnendeuren geven je interieur een unieke look. Geen wonder dat ze tegenwoordig zo populair zijn. Helemaal on trend is de aluminium binnendeur met diezelfde stoere uitstraling van staal. Daarmee profiteer je bijkomend van interessante materiaalvoordelen.  

Voor elk type interieur

Kijk je uit naar nieuwe binnendeuren? Smeedijzeren deuren passen binnen elk type interieur. Toch hoef je niet zo nodig voor smeedijzer te kiezen. Tegenwoordig zijn de minimalistische binnendeuren en -wanden met de uitstraling van staal ook verkrijgbaar in aluminium. Een betaalbaar en duurzaam alternatief! Bekijk diverse looks en laat je inspireren.

Waarom aluminium?

Waarom zou je voor aluminium kiezen? Aluminium heeft interessante materiaalvoordelen. Zo is een aluminium binnendeur op en top onderhoudsvriendelijk. Je hebt er haast geen omkijken naar. Verder is aluminium een uiterst duurzaam materiaal, in twee opzichten. Aluminium is sterk, blijft jaren mooi en is bovendien 100 % recylebaar. Vraag je brochure aan en ontdek alle unieke materiaalvoordelen.

Ruimtelijk effect

Benieuwd naar de aluminium binnendeuren met de uitstraling van staal? Verken dan het brede gamma van IDA, kort voor ‘Interior Doors Aluminium’. Daarmee creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur die jouw woning uniek maakt. De minimalistische aluminium pro?elen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval. Hello ruimtegevoel!

Je deur op maat, al dan niet met sfeerverlichting

De IDA-binnendeuren zijn beschikbaar in ontelbaar veel mogelijkheden. Je kan zowel enkele, dubbele als taatsdeuren terugvinden in het gamma van IDA. Verder kun je de deuropening laten opvullen met boven- en of zijlicht(en). Afhankelijk van je smaak en interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen. En ja, er is een bijpassende deurklink voor elke type deur in eender welke interieurstijl.

Glazen binnenwanden

Wil je thuis een ruimte afschermen, maar toch de nodige lichtinval behouden? Of een open ruimte opdelen in verschillende kantoorruimtes? Ontdek dan de glazen binnenwanden met aluminium. Ze zijn ontworpen om optimale transparantie te bieden in eender welke woon- en of kantooromgeving. Graag advies voor jou project? Neem contact op met een dealer in je buurt.

100 % made in Belgium

IDA is een product van Aliplast Aluminium Systems Belgium. Deze firma groeide de voorbije jaren uit tot een van de belangrijkste internationale spelers in de ontwikkeling en productie van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Het geheim achter dit succes? Het bedrijf innoveert voortdurend, hanteert strenge kwaliteitsnormen en pakt uit met baanbrekende designs. Hun nieuwste innovatie: de aluminium IDA-binnenschuifdeur in moderne of vintage-stijl, te ontdekken op Batibouw.

Bezoek IDA op Batibouw

De binnendeurencollectie IDA Doors vind je op de Aliplast-stand nr. 4242, maar ook in de Inspiration Zone. In deze gloednieuwe inspiratiezone wandel je door prachtig ingerichte ruimtes op ware grootte. De perfecte manier om je in te beelden hoe de getoonde binnendeuren staan in jouw woning.

Speciaal voor Batibouw profiteer je van interessante kortingen op alle raam- en deurprofielen van Aliplast. Graag meer info? Bezoek Aliplast op Batibouw (Hal 4 - stand 4242) of neem contact op met een deelnemende Aliplast-specialist.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan