Creëer een ruimtelijk interieur met IDA aluminium binnendeuren

Gepubliceerd op 27 October 2020

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Licht en luchtig

Een open keuken is geweldig, maar tijdens het koken wil je de geur niet in je woonkamer hebben. Dan zijn de IDA aluminium deuren en wanden de perfecte oplossing. Je blijft het gevoel van open ruimte behouden, ook als de deuren toe zijn. Ook als scheiding tussen de hal en de woonkamer is een IDA deur ideaal. Een kleine hal lijkt meteen een stuk groter als je zicht hebt op de grotere en lichte woonkamer. Ontdek inspirerende projecten en vraag je gratis brochure aan.

Zwart, wit, brons … kies je kleur

Denk gerust eens out of the box. Een aluminium binnendeur hoeft niet altijd zwart te zijn. Is je interieur eerder Scandinavisch getint, dan oogt een witte aluminium deur fris en licht. Dankzij de verschillende kleuren, past een IDA aluminium binnendeur bij elk interieur. Zijn er houtaccenten in je kamer aanwezig, probeer dan een koper of bronskleur om een mooi creatief geheel te bekomen. De kleurkeuze van deze aluminium binnendeuren is onbeperkt en bepaal je helemaal zelf. Ontdek hier welk type deur of wand bij jouw interieur past.

Privacy aub

Kies je voor een glazen deur om een ruimtelijk effect te creëren, maar wil je toch wat privacy bijvoorbeeld in je badkamer? Dan kan je gebruik maken van mat glas of gezandstraald glas. Hou je van kleur in je leven? Dan kan je nog een stapje verder gaan en voor gekleurd glas kiezen. Graag advies op maat? Neem contact op met een verdeler in je buurt.

Onzichtbaar en minimalistisch pivotsysteem

Naast het esthetische is de gebruiksvriendelijkheid bij het plaatsen het grote voordeel. Bij de pivotdeur van IDA zit het draaisysteem in het onderste profiel verwerkt. Zo moet er dus nooit gekapt worden in de vloer en vermijd je het risico om bijvoorbeeld vloerverwarming te beschadigen. Ideaal bij renovatie van een woning!

Graag meer info? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan of neem meteen contact op met een verdeler in je buurt. IDA doors is de aluminium binnencollectie van Aliplast Aluminum Systems.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan