Baken je thuiswerkplek af met deze stoere binnendeuren

Gepubliceerd op

Tegenwoordig werken we steeds vaker van thuis uit. Dat kan best aangenaam zijn, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Je werk moet gedaan worden, maar je kids of huisgenoten vragen om aandacht. Met de stoere IDA-binnendeuren houd je werk en privé gescheiden. Achter deze glazen deuren kun je rustig werken. Tegelijk volg je makkelijk wat er gebeurt in huis. 

Je eigen werkplek in huis, weg van alle drukte

Thuis doorwerken aan je projecten, en tegelijk een oogje in het zeil houden? Met de stoere, industriële IDA-binnendeuren baken je makkelijk je thuiswerkplek af. Tegelijk houd je moeiteloos je kids of huisdieren in de gaten. De glazen IDA-binnendeuren sluiten de ruimte af, maar laten volop daglicht door. Da’s goed voor je humeur en je productiviteit. Dankzij het transparante glas blijft je werkplek bovendien visueel verbonden met de rest van de woning. Toch liever wat meer privacy? Dan kun je kiezen voor mat glas of gezandstraald glas. Benieuwd naar deze stevige binnendeuren met minimalistische uitstraling? Ontdek inspirerende projecten en vraag je gratis brochure aan.

De look van smeedijzeren deuren in aluminium

Hou je van de look van smeedijzeren deuren? Goed nieuws, want je kunt deze look nu ook realiseren zonder het hoge prijskaartje. Dezelfde stoere deuren bestaan immers ook in aluminium, en dat materiaal is een stuk scherper geprijsd dan staal. Kies je voor zwarte poederlak, dan ziet het aluminium er erg robuust uit, perfect voor een industrieel en strak interieur. Zijn er houtaccenten in je thuiskantoor aanwezig, dan kun je met een koper- of bronskleur een mooi creatief geheel bekomen. Gezelligheid troef! Bekijk aluminium binnendeuren en wanden met de uitstraling van staal.

Subtiele afscheiding vs. prominente eyecatcher

Hoe bekom je een geslaagde match met je woonstijl? Aluminium deuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Zo past de kleur van jouw deur altijd bij de rest van je interieur. Met een rustige tint laat je je binnendeuren mooi versmelten met je interieur. Of ga voor een donkere tint en bekom een echte eyecatcher in jouw licht interieur. Jij kiest welk effect je wil! Voor welke kleur je ook gaat, je zal vast jaren genieten van je nieuwe binnendeuren. Aluminium heeft een lange levensduur en doordat het onderhoudsvriendelijk is, blijven je deuren in topconditie. Ontdek hier welk type deur of wand bij jouw interieur past.

Lichte aluminium deuren voor optimaal gebruiksgemak

Komen je kids geregeld kijken waar je mee bezig bent tijdens een thuiswerkdag? Dan is een lichte binnendeur die makkelijk open- en dichtgaat interessanter en veiliger dan een zware, stugge deur. Aluminium is drie keer lichter dan staal, waardoor je je deuren vlot open- en dicht kunnen. Een taatsdeur of pivotdeur draait los in de ruimte en kan in twee richtingen openen. Ga je voor een taatsdeur met aanslag, dan kan de deur slechts in één richting geopend worden. Een verademing als je kinderen hebt, want de deuren klappen nooit hard dicht.

Extra raampartijen boven of naast je binnendeur

Is de voorziene opening waarin je deur zal komen erg groot? Dan ben je niet verplicht om een grote deur te voorzien. Je kunt ook kiezen voor een deur met standaardafmetingen, waarbij je boven of naast je deur een extra raampartij laat plaatsen. Zo is het resultaat mooi in proportie. Graag advies op maat? Neem contact op met een verdeler in je buurt.

Meer weten over de stijlvolle IDA-binnendeuren en -wanden? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan of neem meteen contact op met een verdeler in je buurtIDA doors is de aluminium binnencollectie van Aliplast Aluminum Systems.