X²O voor de allereerste keer op Cocoon

Gepubliceerd op 03 November 2016

X²O is al jaren een trouwe gast op Batibouw, de absolute hoogdagen voor bouwers en verbouwers. Dit jaar zet de badkamerspecialist nog een extra beurs op de agenda: Cocoon. 

Deze woon- en interieurbeurs en gaat dit jaar door van 19 tot 27 november in Brussel Expo. Deze B2C-beurs is een ideaal platform voor het grote publiek dat op zoek is naar producten, diensten, trends en nuttige adviezen voor de realisatie of renovatie van hun decoratie- en interieurprojecten. 

Cocoon, dé woon- en interieurbeurs

U vindt de X²O-stand in hal 9, stand 116. 

X²O op Cocoon

Ladies day op 22 november

Op dinsdag 22 november zijn vrouwen aan de macht op Cocoon! Alle dames mogen op die dag gratis de beurs bezoeken worden er verwend met tal van extraatjes. Ook X²O zet de dames in de spreekwoordelijke bloemetjes. Alle dames worden getrakteerd op een glaasje bubbels en kunnen er samen met een special guest op de foto. Wie er present zal zijn, houden we nog even geheim, maar we zijn er zeker van dat heel wat ladies met deze knappe BV op de foto zullen willen. 

Focus op de high-end Balmani Mitra-collectie

Balmani Mitra

X²O pakt op Cocoon uit met 8 realistische badkameropstellingen waarbij de strakke Balmani Mitra-collectie centraal staat. Deze is verkrijgbaar in lak (mat of glanzend) en verweerde eik. Met dubbele of enkele lade. De standaarddiepte van de Mitra-meubelreeks is 55 cm, maar X²O biedt sinds kort ook een compacte variant aan met diepte 40 en 46 cm, ideaal voor de compacte badkamer.

De Mitra-collectie is modulair ontworpen volgens het mix&match principe: de klant kan zijn meubel matchen met een immense keuze aan meubeltabletten, opzetkommen, spiegels en spiegelkasten, kolomkasten etc ...

Bijkomend voordeel: deze hoogkwalitatieve Balmani Mitra-reeks wordt tegen een scherpe prijs aan de klant aangeboden, want bij X²O garanderen we more value for less money. Bij X²O gaat we er immers prat op dat, wanneer de particuliere klant elders iets gelijkaardigs ziet als bij ons aan een goedkopere prijs, dan is het zo goed als zeker dat het niet dezelfde kwaliteit betreft. Indien de klant elders een product ziet met dezelfde look&feel en dezelfde kwaliteit, dan is het zo goed als zeker dat het prijskaartje heel wat hoger zal liggen dan bij ons.

Primeur op Cocoon

Mitra CataloogDeze high-end badkamermeubelcollectie verdient de ondersteuning van een inspirerende cataloog. Op Cocoon stelt X²O dan ook in première de gloednieuwe Mitra-cataloog voor. De keuze viel op een inspiratieboek met een hoog lifestyle gehalte.  De cover is een artistieke tekening van een Mitra meubel naar de hand van kunstenaar Dries Celis.  Binnenin wordt gewerkt met karakterkoppen in zwart-wit fotografie. Deze karakters vormen de perfecte weerspiegeling van de Mitra-klant.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan