Wil je een badkamer met spa-gevoel creëren? Ga aan de slag met deze tips.

Gepubliceerd op

Heb je nood aan wat extra me-time? Waar kun je beter van de rust genieten dan in een badkamer met wellness-uitstraling? Nood aan inspiratie voor je nieuwe oase? Ontdek enkele ideeën om het spa-gevoel thuis op te roepen.

Zet in op comfort en luxe

De badkamer is meer dan een ruimte om je te wassen. Steeds meer mensen verlangen naar een eigen wellness-plek thuis om helemaal tot rust te kunnen komen. Ruimte in de badkamer zorgt voor het nodige comfort. Ook uniformiteit in kleuren, het gebruik van bepaalde luxueuze materialen zorgen voor een op-en-top spa-gevoel. We inspireren je graag met ideeën.

Zorg voor een eyecatcher

Een eyecatcher in de badkamer springt meteen in het oog. Een opvallend element dat je badkamer in één klap bijzonder maakt.

Een vrijstaand bad

Hou je ervan om lekker te liggen weken in bad? Een vrijstaand bad straalt comfort en luxe uit. Kies bijvoorbeeld voor eentje gemaakt uit Solid Surface. Dit kwaliteitsvol materiaal voelt zeer zacht aan en kan tegen een stootje. Het heeft geen poriën, waardoor het zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is. Bovendien werkt de matte afwerking antislip. Ontdek het aanbod vrijstaande baden in Solid Surface.

Voorzie bij je bad ook een mooie badkraan en stem deze af op de rest van je kranen voor een uniform geheel. Wat dacht je van een opvallende vrijstaande badkraan in brushed goud?

Een grote inloopdouche

Kom je eerder tot rust in de douche? Kies dan voor een ruime inloopdouche met heldere glazen douchepanelen. Wat dacht je van een doorloopdouche? Voor een instant open en comfy sfeer! Kies een bijpassende kraan met chique uitstraling zoals deze gouden regendoucheset.

It’s in the details, stem de profielen waarmee het glasprofiel bevestigd is af op het kraanwerk voor een rustgevende uniformiteit. Kies ook een mooie bijpassende douchebak met uitstraling, zoals deze in keramiek met marmereffect.

Een luxueus badkamermeubel

Of wordt je badkamermeubel de ster van de kamer? Kies voor een mooie ingebouwde wastafelkraan, zoals dit gouden exemplaar, een wastafel in luxueus materiaal, of voor een opvallende wastafelonderkast. Laat bijvoorbeeld de print van de douchebak terugkomen met deze geïntegreerde waskom in marmer.

Een opgeruimde badkamer zorgt voor visuele rust. Voorzie een meubel of kast met voldoende opbergruimte om je verzorgingsproducten en handdoeken in op te bergen. Ontdek het aanbod badkamermeubels en badkamerkasten.

Ga voor een zacht kleurenpalet en organische vormen

Wie aan wellness denkt, denkt aan zachte kleuren en materialen. Kies voor een lichte basis voor het kleurenpalet van je badkamer en laat verder je eyecatcher(s) spreken. Tijdloos! Organische vormen zoals verticale spiegels met afgeronde hoeken, een bad of meubel met rondingen maken het geheel visueel zachter. Zet in op comfort en verwen jezelf met spiegels met ledverlichting en anti-dampfunctie. Geen extra kuiswerk na het douchen of badderen, enkel genieten.

Kies bijhorende accessoires

Met je badkameraccessoires maak je je badkamer helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor accessoires in enkele rustige naturelle en aardetinten. Een badmat in hout of sisal. Leuke zeeppompjes en een grote plant voor een urban junglesfeer. Laat je creativiteit de vrije loop.

Op zoek naar de juiste elementen om een badkamer met spa-gevoel te creëren? Kom ideeën opdoen in een van de showrooms of laat je inspireren door de gratis brochures