Solid surface: moderne elegantie in de badkamer

Gepubliceerd op 25 May 2021
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface
Solid Surface

Trends duiken plots op en verdwijnen even snel, maar wit zal altijd een basiskleur zijn in het kleurenpalet van ons badkamerinterieur. Het innovatieve solid surface met haar pure mat-witte soberheid, sterke karakter en klasse creëert een knap staaltje moderne elegantie in je badkamer, die niet snel verdwijnt. 

Sterk & Slijtvast

Solid surface doorstaat niet alleen qua kleur en uitstraling, maar ook qua duurzaamheid de tand des tijds. Het innovatieve materiaal – tot in de kern vervaardigd uit hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen – is in alle aspecten een aanrader: bestand tegen vocht, krassen of barsten. Het oppervlak is volledig solide en dus poriënvrij waardoor vuil zich niet kan ophopen, wat het een extra hygiënisch en onderhoudsvriendelijk materiaal maakt. De matte afwerking zorgt voor een anti-sliplaag waardoor je niet uitglijdt in de douche of in bad. De zachte structuur zorgt er ook nog eens voor dat je bijvoorbeeld in bad comfortabel baadt in solid surface. Ontdek producten met solid surface.

Strak & Stijlvol

Het sobere solid surface en het monotone wit hoeven geen stijlvijand te zijn voor andere materialen, in tegendeel. Het cleane, strakke & mat-witte oppervlak straalt klasse uit en is een opwaardering voor elke hedendaagse, moderne badkamer. Solid surface durft iedere confrontatie met andere materialen aan, denk aan teak, eik, notelaar, marmer, metaal… De egale afwerking van het materiaal zorgt telkens voor een vloeiend, naadloos en stijlvol geheel.

Succesvol

Omdat solid surface met behulp van een mal geproduceerd wordt, kan het als een kameleon bijna alle vormen en gedaantes aannemen. Solid surface blinkt zo uit als veelzijdig materiaal dat zijn weg vindt in waskommen, baden, douchebakken en douchewanden. Telkens zijn strakke randen en naadloze overgangen kenmerkend. Hou je ervan om je accessoires af te stemmen op de rest van je badkamer? De luxueuze solid surface accessoires passen in elke badkamer en hebben een tijdloos, minimalistisch design.

Ben je op naar producten voor een nieuwe badkamerinrichting? Bezoek de webshop of maak een afspraak voor meer informatie in een showroom bij jou in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan