Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Gepubliceerd op 04 May 2020

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’. Dit innovatieve materiaal is steeds populairder in de badkamer. En terecht! Ontdek de verschillende voordelen en toepassingen van deze blijvende topper.

Straffe samenstelling

Solid surface is een egaal en homogeen materiaal dat bestaat uit een samenstelling van hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen (op basis van acrylmineraal). Het is zeer duurzaam materiaal dat bijzonder sterk en slijtvast is. Het heeft een matte, strakke afwerking en voelt zeer zacht aan. Een duurzaam materiaal dat bestand is tegen vocht. Ideaal voor de badkamer om lang van te genieten!

Wondermooi design

Solid surface past perfect in de hedendaagse badkamer. Cleane, mat-witte oppervlaktes  zorgen voor een moderne, strakke uitstraling. Maar ook andere kleuren en looks zijn mogelijk. Douchebakken, waskommen en -tafels, handenwassers, baden en zelfs douchewandpanelen worden gemaakt in dit hoogwaardige materiaal.

Waskommen in solid surface

Solid surface wordt in een mal gegoten, hierdoor zijn bijna alle vormen te realiseren. De waskom is prachtig afgewerkt en heeft geen naden. Doordat solid surface geen poriën heeft, is het zeer hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

Solid surface in de douche

Een solid surface douchebak geeft je douche een strakke uitstraling. Het heeft een aflopend douchevlak, waardoor het water correct afvloeit. Het afvoergootje is mooi weggewerkt met een wegneembare cover. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over eventuele slippertjes, dankzij de matte, anti-slip afwerking.

Baden in solid surface

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor je badkamer? Dan is een solid surface bad zeer geschikt. Hij is niet enkel mooi, hij is ook zeer comfortabel dankzij de zachte structuur. De baden zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, van extreem vlak tot vloeiend elegant. Een vrijstaand of halfvrijstaand bad, je vindt altijd wel eentje die in jouw badkamer past.

Ben je op naar producten voor een nieuwe badkamerinrichting? Bezoek de webshop, neem contact op of vind meer info over de winkel in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan