Preview de badkamertrends van 2023 en pak korting bij X2O

Gepubliceerd op 01 Maart 2023

Plannen voor een vernieuwde, moderne badkamer? X2O Badkamers trapt het nieuwe renovatieseizoen af, en tipt dé aanstormende trends voor dit jaar. Ontdek ze snel en profiteer van hun Batiwooow-actie. Tijdelijk krijg je 100 euro extra korting per aankoopbedrag van 1000 euro! Plan je uitje naar Batibouw (14 t.e.m. 19 maart 2023), of bezoek een X2O showroom in je buurt.

We gaan volop voor kleur  

2023 wordt het jaar van kleur, kleur en kleur. Ook in onze badkamer, waar niet alleen de muren de volle laag krijgen. In 2022 zette X2O al sterk in op het gebruik van kleur. Zo lanceerden ze onder meer een zomercollectie met waskommen in Brushed Champagne, Brushed Rosegold en Brushed Gunmetal. In 2023 wordt deze bonte trend verder verkend. Met tinten als groen en terracotta kleedt X2O zijn badkamers in. Van de muren tot de meubelen en van de waskommen tot de allerkleinste accessoires.

Gecombineerd met geanodiseerd kraanwerk in weelderige nuances geven levendige kleuren je badkamer een typische retro, 70’s look. Doe er nog een schepje vintage bovenop met sierlijke elementen, afgeronde spiegels of een organisch gevormd vrijstaand bad bijvoorbeeld. Dé finishing touch voor een funky, on-trend badkamer.

50 tinten greige 

Graag een badkamer waarin je tot gelukzalige rust komt? De ton sur ton trend blijft in 2023 erg gewild. Meubels, baden, doucheprofielen en waskommen in licht greige (alles tussen grijs en beige) transformeren je badkamer in harmonieuze sereniteit. Als verrassend detail kan je het monochrome combineren met stucwerk in dezelfde tint, voor een nieuw en boeiend badkamerperspectief. Ontdek deze trend.

Feeling groeve-y

Voeg dit jaar interessante diepte toe aan je interieur en badkamer door meer reliëf en textuur te integreren. Denk accessoires met een geribbelde afwerking of glazen douchewanden met structuur of patronen erin. Door het gebruiken van expressieve materialen zoals in het Terrazzo-wastafelblad, creëer je bovendien een unieke aanvullende laag van sfeervolle warmte. Een laag die je omarmt en bovenal doet ontspannen.

Geïnspireerd en zin om werk te maken van een vernieuwde badkamer? Bij X2O vind je duurzame badkameroplossingen van topmerken aan scherpe prijzen. Tijdens de Batiwooow-actie krijg je zelfs extra korting! Ontdek de actie online, in een X2O-showroom of bezoek X2O op Batibouw 2023.