Balmani Accia GunMetal

Opbouwwaskommen in Brushed-uitvoering: de nieuwe pronkstukken in je badkamer

11/08/2022

Opbouwwaskommen zijn al een tijdje populair. Ze staan als volwaardig onderdeel van je badkamerinterieur in de kijker. Met het badkamermeubel als sokkel, doen nu ook geanodiseerde waskommen hun intrede als kunstitems. De nieuwe waskommen van Balmani in Brushed-uitvoeringen zijn een sculpturaal hoogtepunt in je artistieke badkamerinterieur. Maak kennis met deze nieuwe pronkstukken.

De waskom als pronkstuk

Een waskom is meer en meer een echt pronkstuk in de badkamer. Meestal staat het als losstaand object bovenop het badkamermeubel te blinken. Dit jaar pakt X²O Badkamers uit met de Balmani Accia-opbouwwaskom uit roestvrijstaal en in de trendy kleuren Brushed RoseGold, Brushed GunMetal en Brushed Champagne Gold*.

De ronde vorm van de waskom heeft een fijne en strakke rand, waardoor het design heel elegant oogt. De afvoerplug loopt mooi over in het ontwerp omdat het dezelfde afwerking heeft. Stel je favoriete combo van waskom en het meubel zelf samen zoals jij het wil. Stem het materiaal en de kleur van het meubel en het blad af op de gekozen waskom(men) en kies de plaatsing op het meubel helemaal zelf, bijvoorbeeld twee naast elkaar of een enkele links of rechts zodat je extra afzetruimte op het blad hebt om je producten te etaleren.

*Waskommen Accia te bestellen vanaf 1 oktober 2022

Roestvrijstaal in de badkamer

Balmani steekt z’n knappe design in een kwalitatief jasje van roestvrij staal. Het ontwerp oogt brons-, metaal- of goudkleurig door de geanodiseerde afwerking, maar het krijgt de voordelen van rvs mee. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden, kalk- en zeepresten verwijder je eenvoudig met een rvs-reiniger. Het materiaal behoudt ook lang z’n mooie en elegante uitstraling, waardoor het een duurzaam karakter heeft.

Gekleurd kraanwerk

Kleuren als Brushed RoseGold en Brushed GunMetal zagen we de voorbije twee jaar al opduiken in het kraanwerk van Blaufoss, vandaag doet dit trendy kranenmerk er nog Brushed Champagne Gold bij. Deze drie tinten worden het uithangbord van de nieuwe reeks waskommen, zodat jij ze met je kranen kan combineren. Kies voor inbouwkraanwerk of een verhoogde wastafelkraan en werk het geheel af met je favoriete en bijpassende accessoires (spiegel, handdoekhouder, wc-tools...), telkens in dezelfde kleur.

Op zoek naar leuke items voor je badkamer? Laat je inspireren door de douches, baden, wastafels, waskommen, kranen, … bij X2O badkamers, bezoek een showroom in je buurt of doe alvast ideeën op in de inspiratiebrochures.

Balmani Accia GunMetal Balmani Accia RoseGold Balmani Accia RoseGold Balmani Accia GunMetal Balmani Accia RoseGold Blaufoss Spirit Collection Brushed Rose Gold
In samenwerking met X²O Badkamers

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.