De nieuwste X²O collecties zijn meteen toonaangevend in badkamerdesign

Gepubliceerd op 25 October 2017

Badkamerspecialist X²O zorgt met zijn nieuwe collecties voor een frisse wind in badkamerland. Bij de badkamermeubelen is de modulaire designtopper Mitra Elements een echte blikvanger. Ook de acht solid surface vrijstaande baden trekken de aandacht. En met zijn nieuwe inloopdouches ziet X²O het ‘groots’. De modellen van Balmani Grande zijn nu beschikbaar in hoogtes tot 260 centimeter. Kortom, X²O maakt state-of-the-art badkamerdesign meer dan ooit toegankelijk voor de particulier.

Dat is goed nieuws voor wie plannen heeft voor een badkamerrenovatie of een nieuwbouw-project. Het loont echt de moeite om een van de 22 X²O toonzalen in België en Nederland te bezoeken en kennis te maken met het ruime assortiment aan voordelige prijzen. Bovendien pakt de badkamerspecialist regelmatig uit met innovatieve en knappe ontwerpen.

“De toevoegingen van Mitra Elements, Balmani Grande en acht Solid Surface baden zetten X²O nu echt op de kaart als design-adres. Bij X²O staan we namelijk naast een voordelige prijs ook voor een heel ruim assortiment, waaronder collecties met een uitermate high-end look & feel. We streven elke dag naar de optimale mix tussen prijs, kwaliteit en design. Die mix onderscheidt ons van andere badkamerspecialisten”,

vertelt Judith Cuvelier, Marketing Manager bij X²O.

MITRA ELEMENTS: TIJDLOOS MINIMALISME OP MAAT

Kwaliteit en design, maar dan helemaal gepersonaliseerd, dankzij het mix & match concept. De losse elementen van de hoogwaardige Mitra Elements zijn perfect te combineren in functie van de beschikbare ruimte, persoonlijke smaak en oog voor design. Elke denkbare combinatie is mogelijk. En alles kan: opzetwaskommen en grootse wastafels, zwevende en staande meubels, en elke mogelijke opstelling.

Balmani Grande 160cm Helder tot plafondBALMANI GRANDE: GROOT, GROTER, GROOTS(T)

Balmani Grande staat voor strak én hoog design. Glaspartijen vanaf 2m tot maar liefst 2m60 hoog maken van deze inloopdouche een stijlvol afgelijnde ruimte in de badkamer. Groot én groots minimalisme is met Balmani Grande verzekerd.

NOG MEER SOLID SURFACE BADEN

Alle baden van Balmani worden vervaardigd in hoogwaardige matte solid surface, een luxueus en duurzaam materiaal, dat een stijlvolle, strakke en naadloze afwerking mogelijk maakt. Vandaag is er bij X²O een nog ruimer aanbod van solid surface baden met een verrassend design te vinden. In het najaar breidt de badkamerspecialist zijn solid surface badencollectie uit naar hoekbaden en halfvrijstaande baden.
Zeker iets om naar uit te kijken!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan