De hedendaagse badkamer: een mix van materialen, texturen en structuren

Gepubliceerd op 12 August 2021

Na meer dan een jaar genoegen te nemen met wat minder, gaan we vanaf nu voluit voor meer. Onnodige impulsaankopen laten we achterwege. Wat dacht je van een doordachte investering in de gezelligheid en beleving van ons huis en dan voornamelijk de badkamer. Maak werk van de plek waar je je volledig kan ontspannen en gezelligheid troef is.

Reliëf en textuur zorgen voor meer dimensie

Natuurlijke materialen zoals massieve houtsoorten brengen een heel andere wereld van vormen en texturen met zich mee. De Balmani Forma-meubelcollectie combineert die structuur met extra reliëf op een elegante manier. De verticale groeven in de fronten leggen accenten op het hout, voegen diepte toe aan de ruimte en creëren zo meer warmte. De collectie wordt vervaardigd met een voelbaar charmante houtstructuur uit warme Amerikaanse notelaar, karaktervolle natuureik, zwarte eik of duurzaam teak. Ontdek de Balmani Forma-meubelcollectie.

Privacy en veiligheid primeren

Voor velen zijn privacy en veiligheid een belangrijk onderdeel dat bepalend is voor de badkamerbeleving. Ook douches komen om die redenen verrassend uit de hoek met douchewandpanelen en douchebakken met reliëf. Het materiaal bij uitstek hiervoor is de leisteenstructuur. Die heeft een antislipeffect waardoor je niet uitglijdt. Bij doucheglaspanelen wordt gekozen voor een fijne tekening voor de nodige privacy tijdens het douchen.

Exclusieve badkamerbeleving

De clash van verschillende materialen, texturen en structuren maken badkamers hedendaags en boeiend. Meer reliëf en textuur in natuurlijke materialen creëren enerzijds diepte en een warme, geborgen sfeer en brengen anderzijds veiligheid en privacy in een ruimte die hier expliciet om vraagt. X²O Badkamers doet wat het belooft en creëert meer badkamerbeleving.

Kijk je al uit naar je nieuwe badkamer? Download je gratis brochures of vind een showroom bij jou in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan