Bling in de badkamer: goudkleurige kranen voor een wow-effect

Gepubliceerd op 10 November 2020

Een nieuwe badkamer, daar horen ook bijpassende badkamerkranen bij. Onderschat niet welke invloed die hebben op het totaalplaatje. Met goedgekozen kranen creëer je een harmonieuze look die klopt tot in de puntjes. Tegenwoordig gaan we ongegeneerd voor luxueus met (koper)goud.

Badkamerkranen bepalen mee het totaalplaatje

Sommige badkamers lijken wel uit een interieurmagazine geplukt, om stikjaloers op te worden. Hoe realiseer je een look naar jouw smaak, waarbij alles klopt? Een goede tip: let op de details. Je badkamerkranen bijvoorbeeld, bepalen mee de uitstraling van je badkamer. Neem dus de tijd om passende kranen uit te zoeken voor jouw smaakvol ingerichte badkamer. Ontdek handige tips voor het kiezen van badkamerkranen.

Gouden kranen voor een geraffineerde, luxueuze uitstraling

Waarom je niet laten inspireren door de laatste trends? Met goudkleurige kranen bijvoorbeeld, maak je sowieso een statement. Kitscherig? Welnee, tegenwoordig is er voor elke badkamerstijl een bijpassende gouden kraan te krijgen. Een gouden kraan met minimalistisch design bijvoorbeeld, heeft een geraffineerde uitstraling en oogt allesbehalve over the top. Ontdek goudkleurige badkamerkranen in uiteenlopende stijlen en doe frisse ideeën op. Ook op Pinterest en Instagram vind je heel wat inspiratie.

Verleidelijk glanzend of subtiel geborsteld

De ene goudkleurige kraan is de andere niet. Hou rekening met het effect dat je wil bekomen voor een geslaagde match. Mag je kraan een echte eyecatcher zijn? Dan zit je goed met een glanzende afwerking. Geef je de voorkeur aan een subtieler effect, dan is een matte, geborstelde look (ook wel ‘brushed gold’) beter geschikt voor jou. Iets ingetogener, maar minstens even knap. Ontdek een breed gamma en vind je favoriet. Graag hulp bij je keuze? Stel je vraag online of bezoek een showroom in je buurt voor advies.

Een passende kraan voor elke badkamerstijl

Droom je van een luxueuze badkamer met een intieme sfeer? Probeer dan eens het volgende: de combinatie van goudkleurige kranen en een donkere muur. Werk af met enkele goudkleurige accessoires, et voilà. Je waant je in een luxeresort, maar met dit verschil: van jouw badkamer kun je dag in dag uit genieten. Fan van een industriële stijl waarbij beton en brute natuurlijke materialen de show stelen? Dan zet je met geborstelde of mat gouden kranen de puntjes op de i. Ook in een landelijke badkamer spelen goudkleurige kranen hun troeven uit. Ga voor een vintage vormgeving en creëer makkelijk een geslaagde retrolook. Koudwatervrees? Bezoek een showroom voor advies op maat.

Overweeg ook het alternatief: roze goud

Een eigenzinnig alternatief voor goud is roze goud, ook wel kopergoud of Brushed Rose Gold. Met deze warme kleur kun je uiteenlopende sferen creëren. Benieuwd? Combineer de roze gouden kranen met pasteltinten en kijk wat er gebeurt. De zachte kleuren en materialen versterken de schoonheid van je nieuwe kranen. Langs de andere kant past Brushed Rose Gold ook goed bij brute betontexturen of verweerd hout. Hoe rock je deze trend? Kies bij voorkeur voor een sobere, neutrale achtergrond (grijs, zwart of beige) en beperk de combinatie met andere metaalkleuren. Klasse!

Je badkamerkranen hebben meer invloed op de uitstraling van je badkamer dan je zou denken. Goudkleurige en kopergoudkleurige kranen passen bij diverse badkamerstijlen en zorgen voor een luxueuze, tijdloze look. What’s not to like? Maak een afspraak in een showroom en laat je adviseren over de beste keuze voor jouw badkamer.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan