Bijna Black Friday! Dit zijn jouw voordelen bij X2O Badkamers.

Gepubliceerd op 18 November 2021

Op 26 november is het Black Friday! Mis het niet, want X²O Badkamers pakt uit met een straffe stunt. Je krijgt maar liefst 500 euro extra korting bovenop de -50%! Profiteer van deze speciale aanbiedingen vanaf vandaag in hun showrooms en online. Het ideale moment om een volledige badkamer te kopen is aangebroken. Kom alvast in de sfeer en leer hun assortiment zwarte blikvangers beter kennen.

Vergeet chroom, kies voor een zwarte kraan

Tegenwoordig kan je voor een kraan kiezen in de meest uiteenlopende kleuren. Naast het traditionele chroom kleur, is zwart de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. En waarom zou het niet passen in jouw badkamer? Zwart is tijdloos en geeft meteen wat extra flair aan je wastafel. Neem nu bijvoorbeeld de Blaufoss Jason wastafelkraan in matzwart. Dit praktische exemplaar heeft een unieke vormgeving en is erg makkelijk in onderhoud.

Steek je toilet in een zwart jasje

Met een zwart toilet haal je een ideale combinatie van luxe en comfort in huis. Een stoer element voor je toiletruimte. Zo’n zwart toilet komt nog beter tot zijn recht als je het aanvult met andere zwarte elementen zoals een zwarte kraan of zwarte accessoires.

Denk bijvoorbeeld ook aan een handenwasser. De Balmani Livo in verzoete graniet brengt gegarandeerd een klassevolle uitstraling met zich mee. Geen echte fan van een volledig zwarte handenwasser? In dat geval kan je ook kiezen voor een versie in Portoro Gold marmer. Een wastafel met geïntegreerde waskom in verzoete graniet is ook een optie, bijvoorbeeld de Balmani Fara.

Stijlvol douchen in een zwart kader

Een zwart profiel voor je douche valt meteen op in elke badkamer. Met zijn trendy en stoere uitstraling passen deze elementen perfect in een industrieel badkamerinterieur. Daarnaast kan je tegenwoordig ook kiezen voor een doucheglas met verschillende prints. Of je nu gaat voor rechte lijnen of een vierkant motief, je badkamer ziet er meteen een pak fraaier uit.

Maak het af met een zwarte radiator

Radiatoren zijn allesbehalve saai. Een zwarte radiator is een makkelijke manier om wat kleur te brengen in je badkamer. Het lijkt supermodern, maar niets is minder waar. Het tijdloze design van zo’n radiator zorgt ervoor dat deze exemplaren hun plaats vinden in elke badkamer. Ze worden steeds populairder aangezien ze zo stijlvol zijn, dus waarom zou jij er niet voor kiezen?

Geniet bij X2O Badkamers van spectaculaire voordelen tijdens Black Friday! Bekijk hun acties online en in de showrooms.

Actie geldig t.e.m. 30 november 2021.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan