Batibouw 2023: win 3.000 euro badkamerbudget en badkameradvies van Bart Appeltans

Gepubliceerd op 01 Maart 2023

Gewaardeerde interieurarchitect Bart Appeltans en X2O Badkamers slaan de handen in elkaar voor een uitzonderlijke samenwerking. De combinatie van enthousiasme en expertise levert unieke badkamerconcepten op. Ga het ontdekken op Batibouw 2023 en doe frisse ideeën op voor jouw droombadkamer. In een moeite kan je meedoen aan de wedstrijd van X2O. In de prijzenpot: 3.000 euro badkamerbudget én gratis badkameradvies van Bart.

Ontdek de inspiratiebox op Batibouw

Voor de samenwerking met Bart Appeltans ziet X2O Badkamers het groots, met inspiratie en creativiteit op de voorgrond. Tijdens Batibouw ontdek je op de stand van X2O een heuse inspiratiebox: een compacte cluster van Appeltans’ visie op badkamerdesign. De box zal tijdens het voorjaar van 2023 ook te zien zijn in alle X²O showrooms.

Preview hier de favoriete badkamertrends van Bart Appeltans

Win 300 euro badkamerbudget én badkameradvies van Bart Appeltans

Neem zeker deel aan de wedstrijd van X2O, want zo maak je kans op 3.000 euro badkamerbudget én een adviesmoment met Bart Appeltans. Naast deze hoofdprijs zijn er 10 waardebonnen van 100 euro te winnen. Deelnemen kan t.e.m. 31 maart 2023.

Waag hier je kans

Een digitaal vervolg

Bart Appeltans werkt momenteel aan een unieke kijkwoning, pal in de Belgische Ardennen, X2O zorgde alvast voor een geschikte badkamer. Volg het avontuur op Instagram, via @bolodge. Daarnaast lanceert X2O Badkamers binnenkort een heuse videoreeks waar Bart Appeltans prangende vragen van (ver)bouwers en interieurliefhebbers zal beantwoorden. Stay tuned!

Batibouw gaat door van 14 t.e.m. 19 maart 2023. Je vindt X2O aan stand 7326: the place to be om frisse ideeën voor je badkamer op te doen. Ontdek ook de Batiwooow- actie van X2O: tijdelijk krijg je 100 euro extra korting per aankoopbedrag van 1000 euro!