Batibouw 2018 - Pure luxe in solid surface: de nieuwe Sonor verovert alle badkamers

Gepubliceerd op 07 February 2018

Dat solid surface dé nieuwe trend is, dat hebben ze bij X2O al lang begrepen. De nieuwste telg in het assortiment? Het Balmani Sonor bad: een vrijstaande badkuip die schittert in elke badkamer dankzij zijn luxueuze uitstraling en afwerking in het moderne solid surface.

Het high-endsegment van badkamerspecialist X2O floreert als nooit tevoren, met de Balmani-reeks als de absolute koploper. Sonor, het nieuwe vrijstaande bad in de collectie, is dan ook alweer een pareltje: met een verrassend design, en een naadloze afwerking heeft deze badkuip alles wat een badkamer nodig heeft.

Baden in pure luxe

Solid surface is het meest gegeerde materiaal in de badkamerwereld. Naast opzetwaskommen, wastafels en handwassers zijn ook tal van baden vervaardigd uit dit duurzame en klassevolle materiaal. De baden stralen niet alleen luxe, maar ook instant zen uit, en doen je zo wegdromen naar stressloze oorden.

Solid surface in de kleine badkamer

Na het succes van de vrijstaande baden in solid surface heeft X2O nu ook hoekbaden en halfvrijstaande modellen in hetzelfde hoogwaardige materiaal gelanceerd. Zo kunnen ook kleinere badkamers profiteren van een designuitstraling.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan