Balmani Cubo: luxe, design en comfort

Gepubliceerd op 15 April 2021

Luxe, design én comfort ineen, dat zijn de ingrediënten voor designtherapie in je badkamer. Sta dankzij een slim design in je badkamer iedere dag op met een glimlach en ga met een gerust gevoel slapen. De Cubo creëert een opgeruimd gevoel de lades die verwerkt zijn in het meubel. Wie zegt dat luxe, design en praktisch comfort niet samengaan?

Orde en netheid

De Balmani Cubo gaat voor naad- en greeploos. De wastafel zit volledig in het meubel verwerkt waardoor de wastafel vanaf de zijkant niet zichtbaar is. Zo vloeit het geheel mooi in elkaar over. Het meubel zelf bestaat uit egale, vlakke zijden die fijn met elkaar aansluiten. Naad- en greeploos zorgen enerzijds voor een strak design, maar bieden meer dan dat. Binnenin houden zich twee ruime lades schuil die pas tevoorschijn komen wanneer je de lade opent. Alles zit mooi opgeborgen en van buitenaf ziet het er netjes opgeruimd uit. Als dat niet therapeutisch werkt…

Een look zoals jij het wil

Het strakke design wordt bedekt met de mantel der luxe. Daarbij is de Balmani Cubo beschikbaar in 7 verschillende houtkleuren en lakafwerkingen. Met andere woorden: jij kiest hoe jouw designtherapie vorm krijgt. Hou je het graag strak wit? Combineer dan een witmatte kast met Solid Surface of Cararra wastafel. Betondonker past dan weer bij een wastafel in graniet en verweerde eik, teak of notelaar creëren met hun natuurlijk lijnenspel een symbiose met Portoro Gold-natuursteen. Mix & match naar jouw badkamerwens en maak een onopvallende combinatie of net een uitgesproken statement.

Design en comfort zijn prioriteit

Balmani gaat steeds voor stijlvolle oplossingen, wat zich ook vertaalt in het ontwerp van de Balmani Cubo. Gedaan met design dat enkel mooi oogt, maar niet praktisch is: hier gaan design en comfort meer dan ooit hand in hand. De wastafel is voorzien van een aflegvlak waarop je vaak gebruikte badkamerspullen kan uitstallen. Daarbij komt toch die kleurtherapie om de hoek loeren met de Blaufloss-kraancollectie. Deze collectie biedt kranen in een gekleurde uitvoering – denk goud, matzwart, koper… - maar allen opnieuw praktisch te bedienen. Het geheel heeft dan wel een luxueuze uitstraling, er is veel aandacht voor het nodige comfort in de badkamer.

Benieuwd naar een prachtig design en veel comfort in je badkamer? Ontdek de Balmani Cubo collectie in een showroom bij jou in de buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan