Alles wat je moet weten over solid surface

Gepubliceerd op 06 November 2018

Al gehoord van solid surface? Dit innovatieve materiaal is buitengewoon duurzaam en bestand tegen vocht: ideaal voor de badkamer! Een product in solid surface bestaat tot in de kern uit hetzelfde egale en homogene materiaal. De optimale verhouding tussen hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen garandeert een uitstekende kwaliteit.

Stijlvol en slijtvast

Het cleane, mat-witte oppervlak van solid surface straalt moderne klasse uit en is een opwaardering voor elke hedendaagse badkamer. Je fles douchegel glipt uit je handen? Geen nood, je solid surface douchebak kan tegen een stootje en zal niet barsten of krassen. Bovendien glijd je niet uit in je solid surface douche en bad, want dankzij de matte afwerking is het oppervlak anti-slip. Vuil kan zich niet ophopen dankzij het poriënvrije oppervlak. Dat maakt solid surface extra hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Veelzijdig materiaal

Omdat solid surface met behulp van een mal wordt geproduceerd, zijn bijna alle vormen te realiseren. Solid surface is dus letterlijk een veelzijdig materiaal! Waskommen, baden, douchebakken en zelfs wandpanelen: ze zijn allen beschikbaar in dit hoogwaardige materiaal.

Waskommen en wastafels in solid surface

Combinatietip: creëer contrast met een houten badkamermeubel en/of zwart kraanwerk. Een volledig mat witte badkamer heeft een moderne en nette uitstraling. Voor de perfecte afwerking zijn er voor de wastafels ook solid surface afvoerpluggen beschikbaar.

Douchebakken en wandpanelen in solid surface

De solid surface douchebakken hebben een aflopend douchevlak. Zo vermijd je wateroverlast in je badkamer. Een wegneembare cover camoufleert de afvoer en geeft de douchetub een heerlijk strakke vormgeving. Met douchepanelen in het zelfde materiaal als de douchebak zorg je voor een rustgevende, naadloze afwerking.

Baden in solid surface

Een vrijstaand solid surface bad is een echte eyecatcher voor je badkamer. Heb je iets minder plaats? Een D-shape (halfvrijstaand) bad heeft de allure van een vrijstaand bad, maar staat met één zijde tegen de muur. Een hoekbad maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte zonder aan elegantie in te boeten. De baden hebben een subtiel geïntegreerde overloop en zijn beschikbaar in verschillende vormen, van extreem strak tot vloeiend elegant.

Accessoires in solid surface

Hou jij ervan om je accessoires af te stemmen op de rest van je badkamer? De solid surface accessoires passen in elke badkamer en hebben een tijdloos, minimalistisch design.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan