Nieuwste trends in de badkamerwereld! X2O volgt ze!!

X2O houdt steeds de vinger aan de pols betreffende de nieuwste badkamertrends. Zo breidt vanaf augustus het assortiment badkamermeubilair met plaatsbesparende diepte (diepte minder dan 50 cm) gevoelig uit.  

Groter aanbod compact badkamermeubilair

De klant vond bij X2O al geruime tijd compacte meubelen in het budget- en mid segment, maar nu volgt ook het luxueuzere merk Balmani met ruime keuze compacte Mitra-meubelen in verweerde eik of lak (mat en glanzend). Deze meubelen zijn verkrijgbaar op diepte 40 en 46 cm en zijn combineerbaar met een tablet in composietmarmer met ingebouwde waskommen of met een tablet in graniet met opzetwaskom(men).

Halfvrijstaande baden in opmars

Het was voorheen voor de klant soms moeilijk kiezen tussen een vrijstaand of een hoekbad. Een vrijstaand bad oogt heel mooi, maar komt uiteraard het best tot zijn recht in een ruime badkamer. Met een hoekbad benut men de ruimte optimaal, maar dient men logischer wijze steeds verplicht in een hoek te plaatsen. Met een halfvrijstaand bad van het merk Luca Varess is dit dilemma van de baan. Deze baden kan de klant vrij plaatsen tegen een muur, waardoor er langs weerszijden van het bad nog voldoende ruimte is.Halfvrijstaande baden zijn verkrijgbaar in één- of tweepersoonsbad en zijn vervaardigd in acryl.

Een optimale douchebeleving met inbouwdouchekraanwerk

De badkamerketen trekt nu voluit de kaart van het inbouwdouchekraanwerk. Hierbij verdwijnt alle kraantechniek in de muur, wat resulteert in een strak design en meer bewegingsvrijheid in de douche zelf.

X2O pakt uit met een volledig ingerichte presentatiebox in elk van de 21 winkels, waar de klant stap per stap zijn complete inbouwdoucheset op maat kan kiezen.  De eerste stap omvat de keuze van de douchekop: vierkant, rond, ultradun of eerder robuust. Daarna kiest men de inbouwkraan uit een breed gamma meng- en thermostatische kranen van gekende merken zoals Grohe en Hansgrohe of van het eigen X2O-kwaliteitsmerk Blaufoss. Wie nog een stapje verder wil, kan zijn douchekraan pimpen met een handdouche met 1 of meerdere jetfuncties.

Unieke inloopdouches op maat

Naast meubilair, baden, toiletten, kraanwerk etc  beschikt X2O ook over een uniek modulair systeem van inloopdouches. Met dit Balmani à-la-carte systeem kiest de klant voor een volledig persoonlijk doucheontwerp, met keuze uit  maar liefst 16 glasmotieven, een brede waaier aan douchebakken en diverse profielen in mat wit, mat zwart, inox of chroom.Voor een gepersonaliseerde inloopdouche met high end-kraanwerk is X2O bijgevolg de uitgelezen plaats.

In samenwerking met X²O Badkamers

Meer nieuws van X²O Badkamers

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vra

Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’.

Tips voor het kiezen van het juiste toilet

We gebruiken meermaals per dag het toilet.

Dit zijn de badkamertrends in 2020

Plannen om in 2020 je badkamer te renoveren?

GRATIS Nieuwsbrief