Een optimale douchebeleving met inbouwdouchekraanwerk

X²O houdt steeds de vinger aan de pols betreffende de nieuwste badkamertrends. Zo trekt de badkamerketen nu voluit de kaart van het inbouwdouchekraanwerk. Hierbij verdwijnt alle kraantechniek in de muur, wat resulteert in een strak design en meer bewegingsvrijheid in de douche zelf. 

X²O pakt vanaf dit voorjaar uit met een volledig ingerichte presentatiebox in elk van de 21 winkels, waar de klant stap per stap zijn complete inbouwdoucheset op maat kan kiezen. De eerste stap omvat de keuze van de douchekop: vierkant, rond, ultradun of eerder robuust. Daarna kiest men de inbouwkraan uit een breed gamma meng- en thermostatische kranen van gekende merken zoals Grohe en Hansgrohe of van het eigen X²O-kwaliteitsmerk Blaufoss. Wie nog een stapje verder wil, kan zijn douchekraan pimpen met een handdouche met 1 of meerdere jetfuncties. 

X²O is trouwens niet alleen trendsetter inzake inbouwkraanwerk, maar beschikt ook over een uniek modulair systeem van inloopdouches. Met dit Balmani à-la-carte systeem kiest de klant voor een volledig persoonlijk doucheontwerp, met keuze uit  maar liefst 16 glasmotieven, een brede waaier aan douchebakken en diverse profielen in mat wit, mat zwart, inox of chroom.

Voor een gepersonaliseerde inloopdouche met high end-kraanwerk is X²O bijgevolg de uitgelezen plaats. 

In samenwerking met X2O Badkamers NV

Meer nieuws van X2O Badkamers NV

Welk badkamermeubel kiezen? Check onze toptips

Bij het samenstellen van je droombadkamer volg je best enkele logische stappen.

Zo lukt het: realiseer jouw badkamerdroom in 5 stappen!

Op en top luxueus. Minimalistisch in zwart-wit. Een ruime inloopdouche.

X²O vindt het evenwicht tussen kwaliteit, trends en tijdloos design

Het najaar brengt voor X2O opnieuw een opmerkelijke uitbreiding van het assortiment.

GRATIS Nieuwsbrief