Badkamertrends Oktober 2016

Dit najaar zet X2O fors in op de uitbreiding van strak meubeldesign met eerst en vooral de Balmani Spinto-reeks. Deze  luxereeks in eik  herken je aan de greeploze lades met push to open- en soft closing-functie.  Balmani Spinto is verkrijgbaar is een zwevende versie met 2 lades en een staande versie met 3 lades, in de kleur verweerde eik.

Balmani Spinto staand sur socle

De vele enthousiaste reacties van onze klanten liegen er alvast niet om: de Spinto-reeks wordt de onbetwistbare topper van dit najaar.

Dankzij het ingenieuze mix & match-principe kan je deze meubelen combineren met diverse tabletten in composietmarmer, graniet, solid surface, glas etc … met of zonder opzetkommen*, een ruim gamma aan spiegelkasten en –panelen en kraanwerk.  Wil je gaan voor een complete strakke look? Combineer dan het Spinto-meubel met een ultradunne Stretto-tablet in solid surface of een Facetta-tablet in graniet .

Trendkleur van het najaar: concrete oak

Detail lades tiroirs Balmani XcentraDit najaar breidt de Balmani melamine-collectie uit met een gloednieuwe reeks: Xcentra. Deze strakke meubellijn herken je aan de greeploze lades, die je opent via een opening aan de linkse en rechtse zijde van het meubel.

Balmani Xcentra is vervaardigd in 18 mm melamine, afgewerkt met een voelbare houtstructuur. Ook de kleur is uniek: concrete oak oftewel steengrijze eik

 

Uitgebreide keuze waskommen

Waskom vasque Balmani Bari carraraBij X2O zien we een duidelijke trend dat klanten hun meubel meer en meer afwerken  met een tablet met opzetkommen i.p.v met een tablet waarin de waskommen geïntegreerd zijn. Daarom werd er dit jaar werk gemaakt van een gevoelige uitbreiding van het gamma.

Je vindt bij X2O opzetkommen in diverse vormen en groottes, maar ook de materiaalkeuze is rijkelijk: porselein, composietmarmer, graniet, solid surface, crema marfill, carraramarmer, …

Op de X2O-website vind je ons volledige assortiment!

In samenwerking met X²O Badkamers

Meer nieuws van X²O Badkamers

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vra

Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’.

Tips voor het kiezen van het juiste toilet

We gebruiken meermaals per dag het toilet.

Dit zijn de badkamertrends in 2020

Plannen om in 2020 je badkamer te renoveren?

GRATIS Nieuwsbrief