Batibouw 2018 - Badkamerspecialist X2O pakt op Batibouw uit met breedste assortiment ooit

Elk gezin verdient een mooie, functionele badkamer. En dat heeft X2O, de marktleider in de particuliere badkamermarkt, begrepen. Van budgetvriendelijke kwaliteitsproducten tot tijdloze designs en high-end totaaloplossingen; de badkamerspecialist is er voor iedereen. En in 2018 meer dan ooit. Op Batibouw stelt X2O met trots zijn uitgebreide assortiment voor, vol nieuwe designs aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wie dit voorjaar op zoek is naar een nieuwe badkamer heeft geluk, want de kans dat je vindt wat je zoekt in het uitgebreide assortiment van X2O is groot. De badkamerspecialist mikt erop om elke consument aan te spreken, en dat straalt het ook uit op Batibouw. De budgetvriendelijke Linie-lijn, het kwalitatieve Storke-segment en de high-endmodellen van Balmani hebben het afgelopen jaar verschillende uitbreidingen gekend, waarbij X2O inspeelt op de belangrijkste trends in de markt. Ook werd het assortiment douches en baden in elke prijsklasse uitgebreid.

Linie, de slimme oplossing voor de praktische badkamer

Linie, het X2O-merk dat voor elk budget haalbaar is, heeft als belangrijkste missie om voldoende opbergruimte te combineren met een knap design in een badkamer die naast comfortabel ook praktisch en betaalbaar moet zijn. Deze populaire reeks werd het afgelopen jaar sterk uitgebreid. Zo kregen de zwevende meubels dit jaar ook staande varianten. Die zorgen voor een maximale opbergruimte in bijvoorbeeld kleinere badkamers.

De Storke-reeks: kwalitatief én praktisch

Mag het ietsje meer zijn? Dan zijn de badkamermeubels van Storke de oplossing. Deze praktische, kwalitatieve en smaakvolle reeks wordt ook dit jaar uitgebreid met vernieuwende, strakke designs. Voor de fans van industriële interieurs zijn de meubels met betonlook een echte verademing. Deze nieuwe trend geeft elke badkamer een moderne, edgy uitstraling.

Balmani, state-of-the-art designs

Het verfijnde Balmani-segment krijgt er ook enkele nieuwigheden bij. Toppers zoals de Lucida-lijn in houtlook en de eiken badkamersets worden uitgebreid met nieuwe modellen. In de moderne reeksen is het de strakke uitstraling van de Mitra-lijn die deze badkamersets zo populair maakt. Ook dat assortiment wordt uitgebreid met, onder andere, een versie in teak. Deze populaire houtsoort geeft de meubelstukken een warme, luxueuze uitstraling. Voor een unieke badkamer op maat biedt Mitra Elements eindeloos veel combinatiemogelijkheden.

Solid surface baden: het aanbod blijft groeien

Het duurzame materiaal dat voor de solid surface baden wordt gebruikt, zorgt niet enkel voor een stijlvolle uitstraling, maar is ook gemakkelijk in onderhoud. Geen wonder dat de vrijstaande baden zo populair zijn. Daarom lanceert X2O nu ook halfvrijstaande modellen en hoekbaden in datzelfde materiaal.

 

In samenwerking met X²O Badkamers

Meer nieuws van X²O Badkamers

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vra

Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’.

Tips voor het kiezen van het juiste toilet

We gebruiken meermaals per dag het toilet.

Dit zijn de badkamertrends in 2020

Plannen om in 2020 je badkamer te renoveren?

GRATIS Nieuwsbrief