Badreno opendeurdagen bij Van Calster

Lekkende kranen, onhandige douchegordijnen, schimmels,…  Is je badkamer helemaal passé en afgeleefd? Voldoet ze niet meer aan de huidige comfortnormen? Staat je ‘wasgelegenheid’ niet  alleen figuurlijk, maar ook letterlijk synoniem voor een koude douche?  Dan is het hoog tijd om een badkamerrenovatie te overwegen. Enkele gouden tips: overweeg ook een inloopdouche, stem je badkamer af op de toekomst en ga zeker bij Van Calster je licht opsteken.

Overweeg een inloopdouche

Bij Van Calster kan je rekenen op een enorm grote keuze tegels: honderden designs, kleuren en verschillende formaten, sober en strak maar ook nostalgisch retro, een mozaïekwand of opvallende eyecatchers,… Er zijn zoveel mogelijkheden als er tegels zijn.

Een deskundig geplaatste inloopdouche is zeker een aanrader. Je voorziet hiermee een praktische, veilige en comfortabele manier om te douchen. Geen opstapjes en uitschuivers meer en voldoende ruimte en onderhoudsgemak. Met een glazen wand en een regendouche is de beleving compleet. Bovendien zal je badkamer  nog vlot te gebruiken zijn als je later minder goed te been bent.

Een fenomenale opendeuractie

De badkameradviseurs van Calster staan je graag bij met raad en daad. Tijdens de opendeurdagen die tot eind mei doorgaan in de toonzalen van Van Calster kan je je slag slaan.  Jawel! Je leest het goed: wie zijn badkamerrenovatie in de vakkundige handen geeft van Van Calster, krijgt er gratis een luxueuze inloopdouche bovenop.

 

 

 

In samenwerking met Van Calster

Meer nieuws van Van Calster

Doe-het-zelf weken bij Van Calster Vloeren

Tijdens het 'groot' verlof gaan we met zijn allen weer aan het klussen en daar doen we bij Van Ca

Ontdek alle voordelen van XXL-tegels en pik korting mee

Tegels met groot formaat zijn al een hele tijd populair, we spreken zelfs van een nieuwe standaar

XXL deals: Een actie van groot formaat!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd.

Keiharde Lentedeals bij Van Calster vloeren

 Aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een mooie vloer of wandtegels?

GRATIS Nieuwsbrief