Solid Surface: een nieuwe trend in de badkamer

Letterlijk staat Solid Surface voor duurzaam oppervlaktemateriaal. Een acrylmineraalgrondstof staat aan de basis van dit materiaal. Het is ontstaan door het combineren van aluminiumhydroxide en polymethylmethacrylaat. Het combineren van deze stoffen biedt meerdere voordelen, en Solid Surface wordt dan ook steeds vaker in sanitair verwerkt. 

Fraai design

Het opvallendste kenmerk van Solid Surface is de moderne uitstraling. Onder andere baden en wastafels zijn gemaakt van Solid Surface, maar ook badkamerkasten en douchebakken. Het gebruik van Solid Surface geeft de producten een strak design.

Onderhoudsvriendelijk 

Een groot voordeel van Solid Surface is dat het onderhoudsvriendelijk is. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en bevat geen naden, waardoor bacteriën en vuil zich dus niet kunnen ophopen. Er hoeft dus alleen maar een doekje gebruikt te worden om de Solid Surface producten schoon te maken. Tevens zorgt Solid Surface ervoor dat de sanitaire producten vocht- en vlekbestendig zijn. Vooral in een vochtige ruimte als een badkamer is dat een uitkomst.

Duurzaam

Wastafel met solid surface lavaboSolid Surface is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook erg duurzaam. Het materiaal is sterk en slijtvast. Bij de aanschaf van een Solid Surface producten kunt u er dus vanuit gaan dat u er lang plezier van gaat hebben. Ook de productie gebeurt ecologisch in vergelijking met andere materialen.

Solid Surface sanitair kopen

Solid Surface producten vindt u online bij Sanitairwinkel.be. Onder meer van de merken Bruynzeel, Ideavit, Cross Tone en BLISS.

In samenwerking met Sanitairwinkel.be

Meer nieuws van Sanitairwinkel.be

Radiator verven: je badkamer in een nieuw jasje!

Heb jij een oudere radiator in je badkamer hangen?

Wat is een douche-wc?

Voor veel mensen is het een taboe om over hun toiletgewoontes te praten.

Het zijn verbouwweken bij Sanitairwinkel!

De komende weken is heel België weer in de ban van verbouwingen en dus is dit hét moment om je   

Handenwasser plaatsen? Zo doe je dat!

Heb je net een nieuwe handenwasser aangeschaft maar weet je niet zo goed hoe je deze moet plaatse

GRATIS Nieuwsbrief