Volledig geëmailleerde afvoerdeksels voor alle gelijkvloerse douches

Per direct is de KA 90, één van de vlakste afvoergarnituur die op de markt beschikbaar is, met volledig geëmailleerd afvoerdeksel leverbaar. Deze is met alle Kaldewei douchevlakken met 90 mm afvoer combineerbaar. Daarmee zijn nu ook douchevlakken uit het middeldure prijssegment, bijvoorbeeld de Scona, in een volledig geëmailleerde uitvoering voor ultravlakke gelijkvloerse inbouw verkrijgbaar. 

Tien jaar geleden al introduceerde Kaldewei het eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een aantal geselecteerde douches op de markt. Na de introductie van de ultravlakke afvoergarnituren KA 90 op de ISH 2015 plaatst de onderneming met de uitbreiding van de geëmailleerde afvoerdeksel naar het complete douchesegment opnieuw een uitroepteken op het gebied van gelijkvloerse doucheplekinrichting. 

Volledig geëmaileerde douchevlakken: uitzonderlijk vlak en bijzonder stabiel

Dankzij de actuele assortimentsuitbreiding zijn de geëmailleerde afvoerdeksels in combinatie met de garnituur KA 90 nu voor alle geëmailleerde Kaldewei douchevlakken met 90 mm afvoergat leverbaar. Installateurs profiteren daardoor niet alleen van de ultravlakke inbouw, maar ook van de uniforme materialiteit en optiek. Ongeacht, of plaatsing in het midden of in de hoek van het douchevlak geschiedt - de nieuwe afvoerdeksels zijn volmaakt vlaksluitend in het design van de douche geïntegreerd. Qua kleurstelling laten zij nauwelijks een wens onvervuld, want naast de gangbare sanitairkleuren hebben klanten ook de keuze uit de exclusieve mattinten van de Coordinated Colours Collection, die harmonieus op de actuele vloer- en materiaaltrends in de badkamer zijn afgestemd. Zo kunnen sanitairprofessionals tijdens de adviesgeving nog individueler op de wensen en budgetmogelijkheden van hun klanten ingaan.

Behalve door zijn esthetische pluspunten overtuigt het volledig geëmailleerde afvoerdeksel van de KA 90 door een uitzonderlijke stabiliteit en uniek loopcomfort, omdat nu de gehele douchezone van kostbaar geëmailleerd staal is vervaardigd.

Kaldewei: Pionier op het gebied van geëmailleerde afvoerdeksels

Al meer dan tien jaar geleden zette Kaldewei met de introductie van de eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een geselecteerd aantal douches nieuwe maatstaven voor gelijkvloerse doucheplekinrichting. De evidente materiaalvoordelen, zoals stabiliteit en loopveiligheid, en de bijzondere esthetiek leidden ertoe dat Kaldewei de geëmailleerde afvoerdeksels al kort daarna ook voor geselecteerde ligbaden aanbood. Thans zijn naast het complete douchesegment en een groot aantal ligbaden ook wastafels met de bijpassende geëmailleerde afvoerdeksels leverbaar. Tezamen scheppen douche, ligbad en wastafel nieuwe inrichtingsmogelijkheden voor de moderne badkamer.

In samenwerking met Kaldewei

Meer nieuws van Kaldewei

Kleine badkamer met aparte indeling? Zo maak je er een droombadkamer van!

Je wil je compacte badkamer met ongewone vorm graag upgraden, maar je weet niet waar te beginnen.

Zwart blijft dé trendkleur in de badkamer, en wel hierom

Zwart oogt niet alleen stijlvol in de vorm van een galajurk of een luxewagen.

Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetjes

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan?

GRATIS Nieuwsbrief