Must-see badkamertrends: van romantic tot iconic

Gepubliceerd op 22 October 2018

Hoe leuk is het als je badkamer je persoonlijke smaak en woonstijl ademt? Zo kun je er in stijl genieten van een ontspannend bad of een verkwikkende douche. Verslavend! Ontdek 4 badkamertrends met potentieel en laat je inspireren. 

Timeless: tijdloze elegantie

Kijk je uit naar een badkamer die niet snel uit de mode raakt? Kies voor een uitgepuurde, tijdloze badkamerstijl en je blijft ook na jaren nog fan. Hier geen felle modekleuren, maar stijlvolle tinten die in de smaak vallen bij een breed publiek. Natuurlijke elementen zoals hout en groen brengen sfeer en gezelligheid. Vergis je niet, ook een tijdloze look kan verrassen! Een strakke spiegel en glanzende chromen armaturen zorgen voor schitterende accenten. Een tijdloos design vraagt om duurzame materialen. Voor het bad, de douche en de wastafels ga je bijvoorbeeld voor geëmailleerd staal. Kies je favoriet uit diverse afwerkingen.

Romantic: vintage verleiding  

Jezelf klaarstomen voor een afspraakje? Deze badkamer vormt het ideale decor voor jouw metamorfose. Kleurige accenten in oudroze, zwarte elementen en een spannend lichtspel. De mix van retro en romantiek oogt op en top verleidelijk. Ga zonder schroom voor ornamenten en ronde vormen. Oude decorcement- en metrotegels, gebruikt hout en brons geven de wastafels uit geëmailleerd staal een passende omlijsting. Very vintage, voor ladies en gentlemen.

Iconisch: gedurfd statement

Wil je graag een statement maken met je badkamer? Zet dan in op deze iconische stijl. Waag je aan gedurfde patronen, vormen en materialen. Zo laten futuristische vormen de strakke wastafels uit geëmailleerd staal extra fraai uitkomen. Gouden armaturen en bijpassende structuurtegels geven deze look karakter. Met sfeerverlichting zet je de zone rond de wastafel optimaal in de kijker. Een hightech spiegel en een klassieke armatuuroplossing maken het plaatje af. Verder kijk je uit naar een royale inloopdouche met gelijkvloers douchevlak, voor een ontwerp dat klopt tot in de puntjes. Liever een bad? Een zwart exemplaar oogt extra chic! Kies voor mat of blinkend en profiteer van de Black & White herfstactie (nog tot 28/02/2019). Bezoek je specialist en pak je korting.

Glamorous: baden in luxe

Droom je van een badkamer met de allure van een spa? Ga voor een glamoureuze badkamerstijl en waan je een celebrity. Je baadt in een donker gehouden sfeer en geniet van accenten in koper en brons, warm licht en donzig textiel. Hoogwaardige materialen in combinatie met schitterende highlights in goud geven de wastafel een exclusieve ambiance. Waarom nog wellnessen buiten de deur? Hier kun je uren vertoeven in je comfortabele whirlbad. Luxe ten top! Wie de voorkeur geeft aan een royale inloopdouche, kan bij Kermi zijn hart ophalen. Ontdek het brede aanbod.

Benieuwd naar meer inspiratie? Vraag je gratis brochure aan en ontdek alles wat je moet weten over badkamerdesign en bijpassend sanitair. Neem contact op met een badkamerspecialist in je buurt voor advies op maat.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan