Kaldewei breidt Meisterstücke Collection uit

Na de succesvolle marktintroductie van de vrijstaande ligbaden met volledig geëmailleerde bekleding onder de naam Meisterstücke Collection vervult Kaldewei de veelvuldig geuite wens naar productuitbreiding in het segment hoek- en wandmontage: De ligbaden Meisterstück Centro en Meisterstück Conoduo zijn nu ook leverbaar in varianten met twee- en driezijdige volledig geëmailleerde bekleding. Kaldewei biedt nu dus compleet geëmailleerde oplossingen voor iedere inbouwsituatie.

Door deze consequente doorontwikkeling van zijn premiumassortiment opent Kaldewei nieuwe mogelijkheden voor een ambitieuze badkamerinrichting: De Kaldewei Meisterstücke Centro Duo en Conoduo met twee- en driezijdige bekleding overtuigen door hun uniforme, naadloze materialiteit van kostbaar, resistent en speciaal geëmailleerd Kaldewei staal – als hoekoplossing of bij voorwandinstallatie. De nieuwe Kaldewei ligbadmodellen met volledig geëmailleerde bekleding excelleren bovendien door hun bijzonder eenvoudige inbouw: De afvoergarnituur van de baden is af-fabriek voorgemonteerd en installatie van een drager of onderstel is niet nodig. Verder vervalt dankzij de geëmailleerde bekleding het betegelen van het badlichaam - dat bespaart tijd en geld.

Flexibiliteit met designambitie - tot in de kleinste details

Het Meisterstück Centro Duo en het Meisterstück Conoduo onderscheiden zich door een puristische vormentaal, waarvan de tijdloze elegantie door een geëmailleerd afvoerdeksel en een decent uitgevoerde overloop smaakvol wordt afgerond. Beide ligbadmodellen zijn als linkse en rechts uitvoering leverbaar en seriematig uitgerust met het Kaldewei pareleffect, dat bijzonder snel en gemakkelijk reinigen mogelijk maakt. Dankzij hun moderne verschijningsbeeld, het rijk gevarieerde modellenaanbod en de excellente materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd Kaldewei staal vormen de Meisterstücke met twee- en driezijdige bekledingen de ideale oplossing voor een individuele en hoogwaardige badkamerinrichting en bij uitstek geschikt voor klanten met hoge eisen aan design en materialiteit.

Naast de Meisterstücke voor wand- en hoekinbouw omvat de veelzijdige productportefeuille van Kaldewei sinds 2014 ook Meisterstück ligbaden in een vrijstaande variant. Deze volledig geëmailleerde modellen zijn gepredestineerd voor een vrijstaande opstelling in de ruimte. 

Bron: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG. 

In samenwerking met Kaldewei

Meer nieuws van Kaldewei

Kleine badkamer met aparte indeling? Zo maak je er een droombadkamer van!

Je wil je compacte badkamer met ongewone vorm graag upgraden, maar je weet niet waar te beginnen.

Zwart blijft dé trendkleur in de badkamer, en wel hierom

Zwart oogt niet alleen stijlvol in de vorm van een galajurk of een luxewagen.

Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetjes

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan?

GRATIS Nieuwsbrief