Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetjes

Gepubliceerd op 20 Maart 2019

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan? Sta dan ook stil bij de wastafels, want die zullen jullie meermaals per dag gebruiken. Het loont dus de moeite om voor kwaliteit te gaan. Wat kan er zoal? Een overzicht!

Iconisch design

In je badkamer zorg je voor je persoonlijke hygiëne in een wellness-sfeer. Het is een plek om echt te genieten. Ook de wastafel drukt onmiskenbaar zijn stempel op het totaalplaatje. Een iconisch design en superieur materiaal maken van je lavabo een echte blikvanger!

Robuust materiaal met verfijnde look

Een wastafel in geëmailleerd staal is een blijvende topper. Dit materiaal heeft vele voordelen. Zo is het uiterst sterk, kras- en schokvrij en houdt het de warmte goed vast. Met email kies je voor duurzaamheid en ecologie. Het is zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, het standaard pareleffect zorgt voor extra onderhoudsgemak. Bovendien biedt email heel wat designmogelijkheden. Op zoek naar een bad, douchevlak of lavabo met pure vormen? Met geëmailleerd staal vink je vlot je prioriteitenlijstje af. 

Mooi gebouwd

Met een opzetwastafel krijgt je waskom een glansrol. Hij is volledig zichtbaar boven het badkamermeubel. Met zijn pure vormen past hij perfect in ieder type badkamer en kan hij met verschillende meubels gecombineerd worden. Hou je van strak en geriefelijk? Dan is een onderbouwwastafel iets voor jou. Die vormt één harmonieus geheel met de wastafelplaat. Tijdloos én elegant. Een inbouwwastafel ligt dan weer vlak op de wastafelplaat, waardoor de rand zichtbaar is.

Vrijstaande wastafel

Mag je wastafel als een opvallend sculptuur in the picture staan? Dan is een vrijstaand exemplaar met een uniek design iets voor jou. Een lavabo met vloeiende vormen in geëmailleerd staal geeft je badkamer dat tikkeltje extra. Benieuwd? Configureer jouw ideale badkamer.

Tegen de wand

Bespaar je liever op ruimte? Dan is een wandwastafel, een klassieker onder de inbouwmethoden, de oplossing. Een rechthoekig model met pure lijnen combineert mooi met een strak vormgegeven design-sifon. Ideaal voor de hedendaagse, moderne badkamerarchitectuur. Vraag je badkamerspecialist om advies.

Win tijd

‘s Morgens moet het vaak snel gaan. Zoonlief wil zijn haar in de plooi leggen, mama wil haar tanden poetsen en papa staat klaar met zijn scheermes. Deel je je badkamer met je huisgenoten, dan is een dubbele wastafel mooi meegenomen. Doordat deze in één meubel zit, neemt hij minder plaats in dan twee aparte wastafels. Zo verloopt het ochtendritueel een stuk vlotter.

Stijlvolle handwastafel

Niet alleen in de badkamer heeft een wastafel zijn plek. In het gastentoilet verwelkomt een ruimtebesparende handwastafel je bezoek. Een ideale plek om je smaak voor design te delen. Ook als de handen snel gewassen moeten worden kan men een wastafel uit geëmailleerd staal waarderen.

Perfecte combo

De wastafels bij je badkamerspecialist hebben dezelfde strakke designelementen van de moderne ligbaden en douchevlakken. Zo zijn de contouren van een rechthoekig ligbad in het gamma ook zichtbaar in de wastafel van dezelfde reeks. Kortom, je vindt altijd een lavabo die perfect combineert met de rest van je badkamer.

Op zoek naar jouw ideale wastafel, of een stijlvolle inrichting van je badkamer? Neem contact op met je badkamerspecialist in de buurt voor advies op maat. Vraag je gratis brochure aan en laat je inspireren.