Badkamer: Volg de badkamertrends van 2018

Tegels vormen de basis van je badkamer. Ze bepalen in grote mate de sfeer en warmte die je badkamer uitstraalt. Afhankelijk van de stijl – basic, luxueus, warm – die jij verkiest, zijn er een aantal trends die je kan volgen.

 

Haal de zomer in huis

Ben jij helemaal weg van de mermaid tegels? Deze schubvormige keramische wandtegels doen je, door hun vorm, meteen terugdenken aan warme zomerdagen op het strand en zijn dus ook perfect voor je badkamer. Hou je wand rustig en subtiel met Mermaid White Glossy. Of mag het wat gewaagder? Mermaid Black Glossy zorgt voor een instant eyecatcher in je badkamer.

Basic chic

Breng wat kleur in je leven met de pastelkleurige wandtegels van Majolica. Deze tegels in combinatie met de juiste decoratie en sanitaire elementen, verwonderen iedereen met een badkamer in retrolook. Ben je op zoek naar tijdloos alternatief? De Neutra-collectie geglazuurde tegels, verkrijgbaar in 5 kleurtinten en 2 formaten, combineren makkelijk in elke ruimte en stijl.

Warm wonen met hout

Vind je tegels in de badkamer maar kil? Met keramisch parket beschik je over alle voordelen van een keramische tegel en geniet je van de natuurlijke uitstraling en warmte van echte houten planken. Letterlijk én figuurlijk wanneer je ook opteert voor vloerverwarming.

De pracht en praal van marmer

Imponeer met een marmerimitatie van natuursteen die elke kamer in huis meteen omtovert tot een juweeltje. De witte kleurschakering van Tilestone Marble White zorgt voor klasse en uitstraling in je badkamer. Bovendien maak je het plaatje helemaal compleet door deze XL-tegel ook tegen de wand te plaatsen.

Tegels vormen de basis van je badkamer. Ze bepalen in grote mate de sfeer en warmte die je badkamer uitstraalt. Afhankelijk van de stijl – basic, luxueus, warm – die jij verkiest, zijn er een aantal trends die je kan volgen.

 

 

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Tegeltrends 2020: exit minimalisme, we gaan voor Zuiders en sfeervol

Wanneer je je interieur wil aanpakken, is het altijd een goed idee om inspiratie op te doen.

Welke vloeren zijn child proof?

Een jong gezin met kinderen vraagt om een huis waarin geleefd mag worden.

Extra grote tegels XXL voor een extra ruimtelijk gevoel

We zien het graag groots: tegels steken we niet onder stoelen of banken maar laten we stralen in

Keramische zwembadboorden voor een perfecte afwerking

De zonnige temperaturen brachten ons een zomer vol snikhete dagen en klamme nachten.

GRATIS Nieuwsbrief