Zomerse vibes in de badkamer, het hele jaar door

Gepubliceerd op 24 August 2022
Tulum by Starck
Tulum by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck
Tulum by Starck
Tulum by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck
Tulum by Starck
Tulum by Starck
Soleil by Starck
Soleil by Starck

Wil je graag de zomer wat langer vasthouden? Dankzij de twee nieuwe exclusieve collecties van de beroemde Belgische ontwerper Philippe Starck, breng je je favoriete seizoen tot leven in je badkamer. Tulum en Soleil staan symbool voor levendige, harmonieuze en zonnige combinaties. Enkel verkrijgbaar bij Facq en binnenkort misschien te bewonderen bij jou thuis. Ontdek meer over deze zomerse collecties.

Tulum by Starck: complementaire eenheid  

De nieuwe kranen uit de Tulum-collectie van Philippe Starck verenigen puurheid en elegantie. Door ronde en vierkante elementen te combineren, passen de kranen zowel bij organisch gevormd als vierkant sanitair. De platte, hoogwaardige uitloop is precies even breed als de lange, elegante hendel. Het geeft de kraan zijn elegante uitstraling en zorgt voor een gecontroleerd watervolume en temperatuur. Tulum is verkrijgbaar in twee afwerkingen: chroom en matzwart, hierdoor harmonieert het perfect met het Starck T-assortiment accessoires.

Aantrekkelijk in kwaliteit en functionaliteit

De Tulum is een lust voor het oog en voelt ook zeer aangenaam aan. Op gebied van kwaliteit maakt hij indruk met de duurzame keramische patronen en perfect afgewerkte oppervlakken die gemakkelijk te reinigen zijn. De harmonieus geïntegreerde cartouche verrijkt de waterstraal met lucht en creëert zo een zachte waterstraal van 5 liter per minuut. Optionele wastafelmengkranen met de energiebesparende FreshStart-functie zijn ook verkrijgbaar in de maten S en M. Hierbij stroomt in de middelste stand aanvankelijk alleen koud water. Enkel wanneer de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, stroomt er heet water door de kraan.

Soleil by Starck

De nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. De compacte serie wastafels, toiletten en ligbaden breidt de designmogelijkheden in de badkamer uit met een nieuwe optie die wordt gekenmerkt door natuurlijke zachtheid. Helder en tijdloos modern, het design van Soleil by Starck past flexibel in verschillende interieurstijlen. In navolging van Starck 3 en ME by Starck, biedt Duravit dus opnieuw design met een aantrekkelijke prijs, gepositioneerd in het lagere middensegment, dat ook voor de projectmarkt eersteklas is.

Wastafels, waskommen en badkuipen met een uniek design

De vorm van de wastafels doet denken aan het silhouet van door de wind gevormde duinen. De zachte contouren en vloeiende overgangen zorgen voor discrete generositeit en zijn tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen. De gevoeligheid voor design komt ook tot uiting in de Soleil by Starck toiletten met filigrane, licht vooruitstekende toiletbril die onopvallend in de ruimte opgaan. Philippe Starck heeft de formele zachtheid en de subtiele buitenrand van de wastafel op meesterlijke wijze overgebracht in het design van de Soleil by Starck ligbaden.

Wil je graag de Tulum en Soleil in het echt ontdekken? Of ben je benieuwd naar andere pronkstukken voor je badkamer? Kom ideeën opdoen, bezoek een van de Facq showrooms in je buurt en/of download de gratis catalogus boordevol inspiratie.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan