Welcome back bij Facq: zo pak je 10% korting op je bestelling

Goed nieuws voor wie plannen heeft voor een badkamer-, verwarming- of hernieuwbare energieproject. Maak nu een afspraak in één van de 16 Facq showrooms en krijg 10% korting op je volledige bestelling. Welcome back bij Facq!

Volop inspiratie voor jouw project

Op zoek naar inspiratie voor je badkamer-, verwarming- of hernieuwbare energieproject? Oplossingen voor een kleine badkamer, inspiratie voor een Scandinavische, industriële of moderne inrichting, oplossingen voor een klein budget of mogelijkheden voor een levensloopbestendige badkamer? Bij Facq vind je alle mogelijkheden, voor elke stijl en elk budget! Haal alvast inspiratie uit onderstaande Facq-projecten en ontdek de niet te missen Welcome Back actie.

Maak je afspraak en pak 10% korting

Hoe profiteer je van de tijdelijke actie? Maak nu een afspraak in één van de 16 showrooms en geniet nog tot 13 juni van 10% korting op je volledige bestelling. Welcome back!

1. Van een oude naar een complete zen badkamer 

    

Tover je verouderde badkamer om in een volledig nieuw zen exemplaar. Door het gebruik van zachte materialen zoals hout, neutrale kleuren en zwarte accenten creëer je een Scandinavische look en een badkamer die rust uitstraalt. De ingebouwde nissen en ledverlichting geven er nog een extra wellness-touch aan.

Installateur: Ma salle de bain

Ontdek de producten in de Facq-catalogus: bad, badkraan, douchedeuren, douchekraan, waskommen, meubel, wastafelkranen, spiegel, handdoekradiator, accessoires.

2. Een kleine badkamer omtoveren tot een frisse ruimte

     

Heb je niet al te veel ruimte in je badkamer en wil je ze renoveren om de ruimte te optimaliseren? Fris de ruimte op door een strak meubel te installeren, een inloopdouche en vooral handige accessoires en een kolomkast zodat alles mooi opgeborgen kan worden.

Installateur: Kristof Verleyen

Ontdek de producten in de Facq-catalogus: meubel, kolomkast, toiletkast, wastafelkraan, douchebak, douchewand, douchesysteem, accessoires douche, wc, handwasbakje, accessoires wc.

3. Je badkamer vervangen voor meer veiligheid en comfort

Wil je je badkamer vernieuwen en tegelijk klaarstomen voor de toekomst? Er bestaan genoeg subtiele oplossingen om een badkamer veiliger en toegankelijker te maken voor senioren of personen met beperkte mobiliteit. Je hoeft daarom zeker niet in te boeten op stijl!

Installateur: GM Sanitair

Ontdek de producten in de Facq-catalogus: douchedeur, showerpipe, douchebak, meubel, wastafelkraan, kolomkast, accessoires.

Benieuwd naar meer inspiratie en tips? Ontdek het online magazine E-ssential en spot tal van droomprojecten. Maak nu een afspraak, bekijk de mogelijkheden met één van de experts van Facq en geniet van 10% korting op hun volledige assortiment! Blader alvast door de catalogus.

In samenwerking met Facq

Meer nieuws van Facq

Badkamer renoveren: hoe begin je eraan?

Door je oude badkamer te renoveren, verwen je jezelf met extra comfort én verhoog je de waarde va

Wat is een douche-wc?

De Japanse wc of douche-wc is aan een opmars bezig.

De badkamer van morgen: dit zijn de trends

Badkamerfabrikanten blijven innoveren en komen steeds met nieuwe trendy producten op de proppen.

Een kleine badkamer inrichten: dit moet je weten!

Een compacte badkamer? Dat hoeft geen probleem te zijn.

GRATIS Nieuwsbrief