Shop je droombadkamer bij Facq en geniet tot en met 29 april van onweerstaanbare condities

Gepubliceerd op 01 Maart 2023

Op zoek naar een badkamer die bij jouw stijl, budget en woonsituatie past? Facq helpt je de badkamer te vinden die op je lijf geschreven is. Bovendien shop je hem tot 29 april met 10% korting* en maak je kans om je badkamer volledig terug te verdienen. Ontdek gauw meer over de onweerstaanbare condities.

Vind je droombadkamer

Ben je nog niet zeker welke badkamer bij jou past? Geen nood, bij Facq vind je de nieuwste trends. Laat je inspireren! Verzamel je favoriete producten, plan de badkamer van je dromen met de bathroomplanner en maak een afspraak in 1 van de 16 Facq showrooms. Daar vind je ongetwijfeld wat je zoekt, op maat van je favoriete stijl, budget en woonsituatie.

Onweerstaanbare condities

Je favoriete badkamer gespot? Shop hem nu tijdelijk, tot en met 29 april 2023 met 10% korting*!

*Ontdek de voorwaarden op de site of in de showroom.

Win je badkamer terug

Bestel nu je badkamer en maak kans op de terugbetaling van je aankoop. Maak je afspraak met een van de showroomadviseurs, bestel je badkamer tussen 1 maart – 29 april 2023 en neem aan de wedstrijd. Ontdek de voorwaarden.

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Download de gratis inspiratiebrochure, laat je inspireren op de website  en maak een afspraak voor een bezoek aan een showroom in je buurt.

Lees ook: Wat is jouw favoriete badkamerstijl? Ontdek de 7 populairste trends voor de badkamer.