Op zoek naar je droombadkamer? Ontdek hem in de Facq-showrooms en bestel in oktober met 10 % korting.

Gepubliceerd op 03 Oktober 2022

Geen idee welke badkamer past bij jouw stijl, budget en woonsituatie? Laat je inspireren door Facq. Ontdek er de nieuwste trends, je favoriete producten, plan je droombadkamer met de bathroomplanner en maak een afspraak in een van de 16 showrooms. Bovendien shop je je droombadkamer nu met 10% korting tot en met 31 oktober*!

Je droombadkamer

Daar vind je ongetwijfeld de look die op jouw lijf geschreven is dankzij onze expertise en persoonlijk advies, ruime keuze uit de beste merken en inspiratieboxen voor elke stijl en elk budget!

Tijd om je bad te veranderen?

Hou je van heerlijk genieten in bad? Een bad kopen doe je niet elk jaar. Dit is je moment. Baden zijn nu eenmaal gemaakt om duurzaam en tijdloos te zijn. Wanneer je oude bad toch aan vervanging toe is, of je in een nieuwbouwwoning investeert, wil je dus opnieuw een oerdegelijk én stijlvol bad kopen. Bij Facq krijg je tot 31 oktober 10 % korting op je bad, je kranen en alle andere accessoires. Ontdek alle badproducten.

Of een nieuwe douche?

Eerder fan van een douche? Of van bad en douche? Tot 31 oktober geniet je bij Facq ook van een éénmalige korting van 10 % op alle douches. Of je nu kiest voor een compact model voor in een kleine badkamer, een luxueuze instapdouche voor in je persoonlijke wellnessruimte of gewoon een nieuwe douchekraan: tot 31 maart gaat er 10 % van de prijs. Ontdek alle doucheproducten.

Badkamerproducten van de beste merken

Bij Facq selecteren ze voor jou het beste wat er op de markt te vinden is om de duurzaamheid van je huis te verzekeren. Betrouwbare kwaliteitsproducten die steeds innovatiever worden. Producten die voldoen aan de strengste criteria op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Innovatieve oplossingen voor een beter, mooier en voordeliger huis. Dat betekent niet alleen heel wat logo’s, maar ook en vooral een stevige garantie op een onevenaarbare kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek alle badkamerproducten en geniet tot en met 31 oktober van een korting.

Op zoek naar je nieuwe badkamer? Laat je gidsen, maak een afspraak voor persoonlijk advies. De Facq experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes. Ontwerp bovendien ook je toekomstige badkamer online en in 3D met de Bathroom Planner.

*Deze actie is geldig tot 31 oktober 2022, geldig op al onze producten, niet van toepassing op de HVAC gamma's. De korting wordt toegekend bij bestellingen in de FACQ-showrooms met een leverdatum voor 28 februari 2023. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet van toepassing voor projecten.

Actie oktober - Facq