Leuke accessoires voor een vrolijke toets in de badkamer

10/03/2023

Badkameraccessoires maken je badkamerritueel wat makkelijker, maar wat als ze hectische ochtenden ook wat leuker konden maken? Breng wat leven in de brouwerij, met een kleuraccent of een knipoog naar je ambities als meer dan zomaar een douchezanger, of verfijn je oase van rust tot in de kleinste details.

Voeg kleur toe aan je badkamerritueel

Kleur is helemaal terug in de badkamer, en daar mag je vandaag best ver in gaan. Zo maak je de ton-sur-tontrend helemaal af met meubels en accessoires in aangepaste tinten, of leg je net een opvallend accent. Het Your Own Color programma van Inda, dat kasten, spiegels, wastafels en accessoires in één en dezelfde kleur hult, biedt daarvoor een palet van 15 hedendaagse opties, waaronder denimblauw en saliegroen. Ontdek de accessoire reek Inda of duik in het volledig aanbod badkameraccessoires.

Krijg hulp

Vergeet die ochtenden waarbij je als een wilde gek in een rommelige lade ligt de grabbelen om toch maar je kam of haarlak te vinden. De badkamer maakt plaats voor tal van slimme en flexibele opbergers, zoals haken, plankjes en aangepaste ladeverdelers.

Ga voor mat

Matte oppervlakken creëren rust, harmonie en elegantie. Niet alleen meubels en kastfronten krijgen daarom een veelal matte afwerking, maar ook kranen, wastafels, handgrepen, handdoekrekken en tal van andere accessoires laten de glans vandaag achterwege.

Rock the pot

Wil je een komische noot toevoegen in het toilet? Bekijk dan zeker de My Art toiletborstelcollectie van Inda. Met 12 aparte designs, variërend van strakke grafiek tot een vleugje rock-’n-roll, laten deze toiletborstels zich in ieder geval niet zomaar in de hoek zetten!

Benieuwd naar de badkameraccessoires en andere badkameroplossingen? Bezoek een Facq showroom in je buurt.

In samenwerking met Facq

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.