Zwart blijft dé trendkleur in de badkamer, en wel hierom

Gepubliceerd op 13 September 2019

Zwart oogt niet alleen stijlvol in de vorm van een galajurk of een luxewagen. Ook in de badkamer speelt deze kleur zijn troeven uit. Zwart blijft ook dit najaar dé kleur. Lees waarom en ontdek hoe je meeprofiteert van de charme van zwart!

Elegant en tijdloos

Hoe komt het toch dat zwart zo populair is? De kleur zwart oogt elegant en tijdloos, een combinatie die niet gauw verveelt. Bovendien laat zwart zich vlot combineren, ook in de badkamer. Een goudtint kan er al gauw over the top uitzien. Maar in combinatie met zwart straalt goud net klasse uit.

Stijlvol te combineren

Ontdek bijvoorbeeld het gelijkvloers douchevlak NEXSYS met geïntegreerde afvoergoot in de kleur lavazwart mat. Het zwarte douchevlak met designstrip in glanzend goud brengt een streepje glam in je badkamer. Deze trend bestaat al sinds de jaren '60 en is nu weer helemaal terug onder de naam modern glamour. Wil je graag je eigen combinatie maken? Ontdek een breed kleurenpalet voor je wastafels, bad en douchevlak. Bezoek een verkooppunt in je buurt voor advies op maat.

Tonnen karakter

Van zichzelf is de kleur zwart ongelooflijk krachtig. Maar in combinatie met de kleur wit gebeurt er iets speciaals. Dan ontstaat de magie van tegenstellingen. Die ontdek je bijvoorbeeld wanneer je de elegante KALDEWEI wastafelschalen Miena in alpinewit en zwart combineert. De contouren van deze wastafels versterken elkaar. Het zwart laat voor een witte achtergrond het origineel ontwerp extra naar voren komen. Ontdek meer wastafels met eigentijds design

Duurzame klassieker  

Zowel het douchevlak NEXSYS als je wastafelschalen Miena zijn gemaakt uit geëmailleerd KALDEWEI-staal. Het superieur geëmailleerd KALDEWEI-staal is in de badkamer duurzamer dan alle andere materialen. Net als de kleur zwart is geëmailleerd staal een elegante klassieker, tijdloos en met alles te combineren. Geëmailleerd KALDEWEI-staal is krasvast, slagvast, hittebestendig en uitstekend bestand tegen chemicaliën. Ontdek alle troeven van dit materiaal.

Perfect voor een industriële look

De kleur zwart doet het ook prima in combinatie met een industrieel ontwerp. De transparante douchewanden uit de reeks Dark Edition van Kermi brengen een vleugje New York Loft-stijl in je badkamer. Daarbij behoud je zonder problemen het ruimtelijk gevoel in je badkamer. Benieuwd? Laat je hier inspireren.

Mogelijkheden te over

Je merkt het, tegenwoordig kun je zelfs je wastafels, douche en bad laten uitvoeren in stijlvol zwart. Door te kiezen voor duurzame, authentieke materialen, geslaagde kleurcombinaties en eigentijdse ontwerpen geniet je ook na jaren nog van je keuze. Vraag je gratis inspiratiebrochure aan en doe frisse ideeën op.

Spannende contrasten 

Hoe zorg je voor afwisseling en variatie in je tijdloze badkamer? Met accessoires in een opvallende kleur bekom je een speels accent. Wat dacht je van feloranje handdoeken, zeepdispensers en fotolijstjes, in combinatie met een zwart bad en een zwart douchevlak? Na verloop van tijd wissel je de accessoires om nieuwe kleuraccenten te brengen. Durvers combineren diep zwart, helder wit en vurig rood in de badkamer voor een spannend spel van contrasten.

Klaar voor stijlvolle zwarte accenten in de badkamer? Maak kennis met de Dark Edition douchewanden van Kermi en bezoek een verkooppunt in je buurt. Ontdek ook de douchevlakken, baden en wastafels in geëmailleerd KALDEWEI-staal en hun brede kleurenpalet.