Walk-In douche: wat gedaan, wanneer het tocht ?

Bij nieuwbouw of een renovatie van de badkamer valt heel vaak de keuze op een een ruime en open inloopdouche. Kermi biedt een uitgebreid assortiment aan dat niets te wensen overlaat. Stijlvol en absoluut trendy, de Walk-In-doucheoplossingen van Kermi geven elke badkamer een nieuwe royale uitstraling. Maar wat te doen als het in de douche tocht ? Kermi heeft hier ook een slimme oplossing voor: de supplementaire installatie van een extra deur naderhand.

Walk-in-systemen zijn onmisbaar geworden in de badkamerplanning van vandaag. Men moet echter ook in gedachten houden dat het in een open douche altijd koeler kan zijn dan in een gesloten ruimte, afhankelijk van het gevoel van koude van de gebruiker. Ook het water kan gemakkelijker uit de douche spatten tijdens het douchen. Maar het is vooral vervelend als deze punten als storend ervaren worden als de open inloopdouche reeds in de badkamer is geïnstalleerd en gebruikt wordt. Kermi heeft precies voor deze situatie een slimme oplossing bedacht: via het speciale programma KermiEXTRA is het mogelijk om achteraf een deur aan de Walk-In te plaatsen, om alzo een gesloten douchesituatie te bekomen.

Alle inloopdouches van Kermi hebben de mogelijkheid om ze op een later tijdstip te sluiten met een deur. De inloopervaring is dus bewaard gebleven, maar kan worden gedouched in een gesloten douchecabine. De bescherming tegen sproeiwater en koude lucht is geoptimaliseerd.

Walk-In douche: wat gedaan, wanneer het tocht ? De oplossing!

Walk-in douches in soft-zwart of soft-wit, spiegelglas, grijs glas en nog veel meer...

Het gamma Walk-In douches is niet enkel achteraf uit te rusten met een bijkomende deur voor hen die de koude tocht storend vinden. Er zijn tal van Walk-In uitvoeringen leverbaar, voor ieders smaak, voor ieders budget. Op zoek naar een exclusieve blinkvanger in de badkamer ? Overweeg dan zeker de uitvoering met soft zwarte of soft witte profielen of grijs getint glas. Deze laatste zorgt bovendien voor een elegante inkijkafscheiding. Met de Walk-In XC uitvoering beschik je zelfs over een uitvoering zonder stabilisatie voor een maximaal ruimtelijk effect.

In samenwerking met Egeda NV

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief