Volledig geëmailleerde afvoerdeksels voor alle gelijkvloerse douches

Per direct is de KA 90, één van de vlakste afvoergarnituur die op de markt beschikbaar is, met volledig geëmailleerd afvoerdeksel leverbaar. Deze is met alle Kaldewei douchevlakken met 90 mm afvoer combineerbaar. Daarmee zijn nu ook douchevlakken uit het middeldure prijssegment, bijvoorbeeld de Scona, in een volledig geëmailleerde uitvoering voor ultravlakke gelijkvloerse inbouw verkrijgbaar. 

Tien jaar geleden al introduceerde Kaldewei het eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een aantal geselecteerde douches op de markt. Na de introductie van de ultravlakke afvoergarnituren KA 90 op de ISH 2015 plaatst de onderneming met de uitbreiding van de geëmailleerde afvoerdeksel naar het complete douchesegment opnieuw een uitroepteken op het gebied van gelijkvloerse doucheplekinrichting. 

Volledig geëmaileerde douchevlakken: uitzonderlijk vlak en bijzonder stabiel

Dankzij de actuele assortimentsuitbreiding zijn de geëmailleerde afvoerdeksels in combinatie met de garnituur KA 90 nu voor alle geëmailleerde Kaldewei douchevlakken met 90 mm afvoergat leverbaar. Installateurs profiteren daardoor niet alleen van de ultravlakke inbouw, maar ook van de uniforme materialiteit en optiek. Ongeacht, of plaatsing in het midden of in de hoek van het douchevlak geschiedt - de nieuwe afvoerdeksels zijn volmaakt vlaksluitend in het design van de douche geïntegreerd. Qua kleurstelling laten zij nauwelijks een wens onvervuld, want naast de gangbare sanitairkleuren hebben klanten ook de keuze uit de exclusieve mattinten van de Coordinated Colours Collection, die harmonieus op de actuele vloer- en materiaaltrends in de badkamer zijn afgestemd. Zo kunnen sanitairprofessionals tijdens de adviesgeving nog individueler op de wensen en budgetmogelijkheden van hun klanten ingaan.

Behalve door zijn esthetische pluspunten overtuigt het volledig geëmailleerde afvoerdeksel van de KA 90 door een uitzonderlijke stabiliteit en uniek loopcomfort, omdat nu de gehele douchezone van kostbaar geëmailleerd staal is vervaardigd.

Kaldewei: Pionier op het gebied van geëmailleerde afvoerdeksels

Al meer dan tien jaar geleden zette Kaldewei met de introductie van de eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een geselecteerd aantal douches nieuwe maatstaven voor gelijkvloerse doucheplekinrichting. De evidente materiaalvoordelen, zoals stabiliteit en loopveiligheid, en de bijzondere esthetiek leidden ertoe dat Kaldewei de geëmailleerde afvoerdeksels al kort daarna ook voor geselecteerde ligbaden aanbood. Thans zijn naast het complete douchesegment en een groot aantal ligbaden ook wastafels met de bijpassende geëmailleerde afvoerdeksels leverbaar. Tezamen scheppen douche, ligbad en wastafel nieuwe inrichtingsmogelijkheden voor de moderne badkamer.

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Walk-In douche: wat gedaan, wanneer het tocht ?

Bij nieuwbouw of een renovatie van de badkamer valt heel vaak de keuze op een een ruime en open i

Welk douchescherm kies ik best?

Plannen voor een (nieuwe) douche? Super, want daarmee geniet je van extra comfort!

Trend-Duo Black & White

Gekleurde highlights geven elke ruime een individuele uitstraling.

On trend: douchewanden in elegant zwart of wit, nu met korting!

Zwart en wit in de badkamer, het is een trend die gezien mag worden.

GRATIS Nieuwsbrief