Upgrade je badkamer voor een zalig wellness-gevoel

Gepubliceerd op 18 February 2019

Droom je van een bijzondere badkamer? Eentje die heerlijk comfortabel is en helemaal past bij je persoonlijke stijl? Ontdek de oplossingen om je badkamer te upgraden en er zo nog meer van te genieten!

Buitengewoon design

Mag je badkamer dat tikkeltje meer hebben? Dan kom je al snel uit bij uniek vormgegeven baden, douches en wastafels. Bij je badkamerspecialist vind je, dankzij de creativiteit binnenshuis en de samenwerking met getalenteerde designers, stuk voor stuk individuele producten. Designproducten maken van je badkamer een unieke plek. Vraag je gratis brochure aan en laat je inspireren.

Een strak designbad

Een strak ontworpen bad met focus op pure lijnen en minimalisme wordt soms verstoord door armaturen. Dat kan anders! Wat dacht je van een ligbad met ingebouwde elementen zoals een elektronisch bedieningspaneeltje in de badrand, of een ingewerkte doucheslang? Met een druk op de knop kies je de opties zoals douchen, baden, temperatuurregeling en afvoer. Vraag je badkamerspecialist naar de mogelijkheden.

Muziek in bad

Heb jij je favoriete muzieknummers al eens beleefd alsof je er middenin zit? Met een bad-audio-systeem dompel je jezelf onder in muziek. Het systeem wordt samen met het bad geïnstalleerd. Zes akoestische platen en twee subwoofers worden aan de buitenkant van het bad bevestigd. En de badkuip, die fungeert als klankkast. Je beleeft een unieke geluidservaring, zowel in als uit het water. Interesse? Vind je favoriete klankkast en stel alvast je beste playlist samen.

Sfeerverlichting in bad

Hou je van sfeer in je badkamer? Je hoeft geen kaarsjes meer op de rand van je bad te zetten om het gezellig te maken. Met een spectraal licht-schijnwerper bekom je relaxerende lichteffecten in alle kleuren van de regenboog. Genieten! Maak kennis met deze sfeerbrenger.

Je bad als verjongingsbron

Een bad waarin zowel jij als je huid verwend wordt? Dankzij verdekte inlaatsproeiers wordt je bad een bron van eeuwige jeugd. De werking is volledig natuurlijk. Microfijne luchtbellen worden in het water verspreid en vormen een zacht mengsel. De belletjes dringen de poriën van je huid binnen. Je huidcellen worden gestimuleerd en diep gereinigd. Het resultaat? Een verzorgde, vernieuwde huid die zachter en gladder aanvoelt. Met sfeerverlichting geef je dit wellness-moment een extra dimensie.  

Trend: stijlvolle accenten

Een douche hoeft niet saai te zijn. Helemaal ‘on trend’ zijn zwarte of witte softe accenten op de profielen. Daarmee wordt je douche een echte blikvanger. Ontdek deze trend en profiteer van de Black & White winteractie. Tijdelijk krijg je stevige kortingen!

Grepen, glas en beslag

Maar er zijn nog meer interessante extra’s. Het type grepen dat je kiest bijvoorbeeld. Een ronde knop, een gebogen greep, een rechthoekige, … Ook de kleur van je douchebeslag kun je kiezen. Tip: gebruik het glas van je douchewanden als designoppervlak voor een verrassende look. Kies voor gezandstraald glas en laat je creativiteit de vrije loop. Met spiegelglas gebruik je je douchescherm als spiegel. Zo zorg je in een moeite voor een ruimtelijk gevoel.

Extra’s voor het douchevlak

Sommige extraatjes in je douche kunnen je douchebeleving nog verbeteren. Zo profiteer je van meer veiligheid dankzij het aanbod antisliptoepassingen voor het doucheoppervlak. Kies uit antislip op het volledige doucheoppervlak, in de vorm van noppen of in de vorm van een decoratief ornament. Vind je een gewoon doucheoppervlak maar saai? Kijk dan uit naar een origineel patroon. Daarmee krijgt je douche meteen een persoonlijke touch.

Kriebelt het om je badkamer te upgraden voor meer comfort? Neem contact op met je badkamerspecialist in de buurt voor advies op maat. Ook de moeite: vraag je gratis catalogus aan (over Kaldewei designbaden of over Kermi Douchewanden ).

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan