Trend: elegante inloopdouche met strakke stabilisatie tegen muur of plafond

Gepubliceerd op 13 December 2019

Wat als je thuis zou kunnen profiteren van de luxe van een wellness? Met een royale inloopdouche ligt dat weldadige gevoel elke dag binnen handbereik. Het summum van ontspanning! Met een strak douchedesign is het ook visueel genieten.

Luxueuze inloopdouche met elegant design

De juiste inloopdouche tilt de uitstraling van je badkamer naar een hoger niveau. De strakke inloopdouche WALK-IN XB bijvoorbeeld, verleidt met een elegant design. Door het slanke, minimale profielontwerp past deze douche in iedere badkamer. De zilverkleurige stabilisatiestangen zijn gemaakt uit geanodiseerd aluminium en hoogwaardige metalen. Bekijk het design van de elegante WALK-IN XB inloopdouche.

Een opstelling voor elke badkamer

De WALK-IN XB inloopdouche is standaard beschikbaar tot een hoogte van 2m. Je kunt hem combineren met alle gangbare douchevlakken en betegelde doucheruimtes. Ook qua opstelling kun je diverse kanten uit. De douchewand heeft een modulair ontwerp met een vast paneel. Er zit een geavanceerd systeem achter, met een waaier aan opties. Mooi meegenomen: het 2-delige concept van de WALK-IN XB laat zich makkelijk vervoeren. Kies je favoriet uit diverse uitvoeringen.

Bevestigd aan de muur of het plafond

De stabilisatie van deze inloopdouche kan aan het plafond of aan de muur worden bevestigd. Deze keuze kun je zonder probleem uitstellen tot tijdens de installatie. Welk type bevestiging jij best kiest is afhankelijk van de bouwtechnische situatie in de badkamer, of eenvoudigweg een kwestie van smaak. Laat je adviseren door een specialist en realiseer de ideale opstelling voor jouw badkamer.

Stabilisatie met hoekig ontwerp

De WALK-IN XB kan vrijstaand of grenzend aan een muur worden geplaatst. Graag een minimalistische look? De WALK-IN XB Wall voor tegen de muur heeft nu ook een moderne stabilisatie in een stijlvol, hoekig ontwerp. Een prima keuze voor wie houdt van een strakke badkamerstijl. Bekijk de WALK-IN XB Wall inloopdouche met hoekige stabilisatie

Volop douchevrijheid

De ‘Free’-uitvoering van de WALK-IN XB staat los van de muur. De stabilisatiestangen houden de grote glasplaat in 8 mm dik ESG-veiligheidsglas op z’n plaats. Je geniet van douchevrijheid en extra ruimtegevoel. Maak kennis met de WALK-IN XB Free-uitvoering.

Stijlvolle spiegelwand

Wist je dat je het vaste paneel van je douchewand kunt laten voorzien van reflecterend glas? Zo bekom je een stijlvolle lichaamsspiegel, een echte eyecatcher! De spiegel in chroom is bestand tegen roest, damp en gangbare onderhoudsproducten. Ontdek alle voordelen van Kermi ESG Spiegelglas.

Gezandstraald decor

Een grote douchewand in transparant, hoogwaardig ESG-veiligheidsglas oogt chic, maar misschien heb je graag wat meer privacy onder de douche. Met een gezandstraald decor kun je comfortabel douchen zonder ongewenste blikken. Graag een organisch natuurdesign, een geometrische figuur of een groot mat vlak? Kies uit 18 gezandstraalde decors of kom met een eigen ontwerp. Ontdek hier nog meer mogelijkheden om je douche te personaliseren.

Benieuwd naar de strakke maar solide douchewanden van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aanOntdek zeker ook de brochure met nieuwigheden.

Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt.