Trend-Duo Black & White

Gekleurde highlights geven elke ruime een individuele uitstraling. In de badkamer zijn de kleuren "zwart" en "wit" momenteel erg geliefd. Beide staan voor tijdloze elegantie. Bij de doucheschermen van Kermi zien zwarte en witte accenten op profielen er stijlvol en extravagant uit.

Kermi-douchewanden en douchedeuren kunnen individueel worden aangepast via de speciale KermiEXTRA-service en aan specifieke installatiesituaties afgestemd. Gekleurde oppervlakken in alle RAL-kleuren, gezandstraald decoratief glas, geïntegreerde spiegeloppervlakken en alle denkbare combinaties van profielen, beslag en handgrepen zijn mogelijk. Dit maakt elke Kermi douchewand uniek.

De strakke schuifdeur van de NICA-serie met zijn geïntegreerd soft-open en soft-close mechanisme en gereduceerd schuifdeurontwerp is erg trendy. In de uitvoering met profielen in soft wit, wordt de douchewand een absolute blikvanger in de badkamer.

Een charmante oplossing voor de badkamer is de douchereeks PEGA. Dankzij de uniforme glas- en de profielhoogte kunnen alle inloopdouches van Kermi alsnog naderhand worden afgedicht met twee verschillende PEGA-deurvarianten - en dat allemaal zonder aanpassingen. Zo bijvoorbeeld de WALK-IN XB, die kan worden afgesloten met een standaard PEGA-deur voor iedereen die de koude tocht onderschat heeft. Een speciale blikvanger: de profielen, handgreep en stabilisatie in de kleur zwart Soft, ontworpen via de speciale KermiEXTRA-service.

In samenwerking met Egeda NV

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

GRATIS Nieuwsbrief