On trend: douchewanden in elegant zwart of wit, nu met korting!

Zwart en wit in de badkamer, het is een trend die gezien mag worden. Nu kun je zelfs je douche accenten in zwart of wit meegeven, voor een badkamer met tijdloze klasse. Ontdek hoe en pik een fikse korting mee!

Glamour in de badkamer

Geraffineerd, stijlvol, tijdloos. Zwart en wit raken nooit uit de mode. Sterker nog, we grijpen er steeds vaker naar terug. Nu ook als het over de badkamer gaat! Met zwarte en witte softe accenten op de profielen, wordt je douche een echte blikvanger. Bezoek een Kermi showroom en ontdek jouw match. In september loopt bovendien de Black & White herfstactie. Je profiteert dan van stevige kortingen!

Consistente look

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een kanshebber voor jouw badkamer is douchewand RAYA, een verleider met helder, rechtlijnig design. Met zijn zwart soft profielen past hij zich perfect aan het kleurschema van je badkamer aan. De grepen en scharnieren in chroom contrasteren knap met de donkere profielen. Klasse!

Sober stijlvol

Beslag met strak design, puristische beugelgrepen en hoogwaardig veiligheidsglas. Douchewand FILIA XP oogt sober, maar uiterst geraffineerd. Zeker in de soft wit uitvoering. De pendeldeur kun je zowel naar binnen als naar buiten openen. Zo geniet je van een maximale bewegingsvrijheid. Dat went snel!

Strak met schuifdeur

Dankzij haar minimalistisch schuifdeurdesIgn lijkt douchewand NICA een geheel glazen uitvoering. Deze beauty komt met brains: een uitgekiend deurmechanisme en betrouwbare sluiting met Soft-Open en Soft-Close-comfort. Durf je een extravagante look aan? Dan ga je voor de smaakvolle soft zwart of soft wit uitvoering.

Geniet van bewegingsvrijheid

Neem bij het rondshoppen zeker de tijd om de nieuwste uitvoeringen te ontdekken: de elegante NICA inloopdouche met ruimtebesparende schuifdeur en de NICA schuifdeur om op het bad te plaatsen. Beide bieden immers de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Geen zorgen meer over spatwater!

Inloopdouche met ruimtelijk effect

Last but not least, de inloopdouche die volop ruimtelijke vrijheid biedt door een slim design: WALK-IN XB. Dankzij zijn slanke, minimale profieldesign past hij in iedere badkamer. Vraag naar de soft witte uitvoering en geniet van de aanblik van een op en top elegante douche.

Barrière tegen tocht

Ervaar je tocht in je inloopdouche en kun je er maar niet aan wennen? Geen zorgen! Alle Walk-In modellen kun je, zonder aanpassingen, laten uitrusten met een PEGA douchedeur. Die past met zijn charmant, licht afgerond design uitstekend in het plaatje.

Nu herfstactie bij Kermi: pak je korting!

Een designdouche met trendy zwarte of witte profielen, iets voor jou? Tijdens de Black & White herfstactie bestel je met fikse korting. Bezoek een Kermi showroom en krijg vrijblijvend advies op maat. Genieten van een verkwikkende douche doe je voortaan in stijl!

De Black & White herfstactie van Kermi loopt van 1/09/2018 t.e.m.28/02/2019. Wees er op tijd bij en geniet binnenkort al van je droomdouche met stijlvolle accenten in zwart of wit. Place to be: de Kermi showroom in je buurt.

In samenwerking met Egeda NV

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Egeda NV

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderi

Open en bloot: onze douchegewoonten en -verlangens onder de loep

Hoe haal je het maximum uit je douchesessie?

Spiegeltje, spiegeltje aan de... (douche)wand

Na het douchen en stylen in de badkamer in de ochtend, gooit men graag een onderzoekende blik in

Door de markt verkozen als beste douchedeur

Kermi is een internationaal georiënteerde producent en een van de toonaangevende producenten van

GRATIS Nieuwsbrief