On trend: douchewanden in elegant zwart of wit, nu met korting!

Zwart en wit in de badkamer, het is een trend die gezien mag worden. Nu kun je zelfs je douche accenten in zwart of wit meegeven, voor een badkamer met tijdloze klasse.

Glamour in de badkamer

Geraffineerd, stijlvol, tijdloos. Zwart en wit raken nooit uit de mode. Sterker nog, we grijpen er steeds vaker naar terug. Nu ook als het over de badkamer gaat! Met zwarte en witte softe accenten op de profielen, wordt je douche een echte blikvanger. Bezoek een Kermi showroom en ontdek jouw match. In september loopt bovendien de Black & White herfstactie. Je profiteert dan van stevige kortingen!

Consistente look

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een kanshebber voor jouw badkamer is douchewand RAYA, een verleider met helder, rechtlijnig design. Met zijn zwart soft profielen past hij zich perfect aan het kleurschema van je badkamer aan. De grepen en scharnieren in chroom contrasteren knap met de donkere profielen. Klasse!

Sober stijlvol

Beslag met strak design, puristische beugelgrepen en hoogwaardig veiligheidsglas. Douchewand FILIA XP oogt sober, maar uiterst geraffineerd. Zeker in de soft wit uitvoering. De pendeldeur kun je zowel naar binnen als naar buiten openen. Zo geniet je van een maximale bewegingsvrijheid. Dat went snel!

Strak met schuifdeur

Dankzij haar minimalistisch schuifdeurdesIgn lijkt douchewand NICA een geheel glazen uitvoering. Deze beauty komt met brains: een uitgekiend deurmechanisme en betrouwbare sluiting met Soft-Open en Soft-Close-comfort. Durf je een extravagante look aan? Dan ga je voor de smaakvolle soft zwart of soft wit uitvoering.

Geniet van bewegingsvrijheid

Neem bij het rondshoppen zeker de tijd om de nieuwste uitvoeringen te ontdekken: de elegante NICA inloopdouche met ruimtebesparende schuifdeur en de NICA schuifdeur om op het bad te plaatsen. Beide bieden immers de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Geen zorgen meer over spatwater!

Inloopdouche met ruimtelijk effect

Last but not least, de inloopdouche die volop ruimtelijke vrijheid biedt door een slim design: WALK-IN XB. Dankzij zijn slanke, minimale profieldesign past hij in iedere badkamer. Vraag naar de soft witte uitvoering en geniet van de aanblik van een op en top elegante douche.

Barrière tegen tocht

Ervaar je tocht in je inloopdouche en kun je er maar niet aan wennen? Geen zorgen! Alle Walk-In modellen kun je, zonder aanpassingen, laten uitrusten met een PEGA douchedeur. Die past met zijn charmant, licht afgerond design uitstekend in het plaatje.

 

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief