Time to relax: deze strakke XL-inloopdouche biedt volop douchevrijheid

Op het einde van een drukke dag wil je ontspannen in alle vrijheid. Een luxueuze inloopdouche die je een ruimtelijk gevoel geeft is dan je partner in crime. De WALK-IN XC van Kermi met transparante glaswand is er nu ook in extra brede uitvoering. Helemaal te customizen bovendien!

Transparante douchewand

Geen zin om compromissen te sluiten als het over je douche gaat? Dankzij de transparante douchewand WALK-IN XC van Kermi geniet je van pure douchevrijheid. Deze strakke inloopdouche heeft een glazen wand in 10 mm gehard veiligheidsglas. Het glaspaneel laat natuurlijk daglicht toe in je doucheruimte en vangt spatwater op. Ontdek diverse uitvoeringen en glassoorten.

Stabiel met slank wandprofiel

Het glas van de WALK-IN XC wordt alleen vastgehouden door een slank en minimalistisch wandprofiel in zilver hoogglans. Omdat de douche met wandprofiel volledig stabiel is zijn er geen stabilisatiestangen nodig. Verwacht je aan een sober, klassevol ontwerp met pure lijnen. Zo tilt deze glazen douchewand je eigentijdse badkamer naar een hoger niveau. Ontdek de WALKIN-XC inloopdouche bij een dealer in je buurt.

Breed, breder, breedst

En de afmetingen? Kies bij voorkeur een douchewand van minstens 1400 mm breed. Een douchewand van 1000 mm of 1200 mm breed is eigenlijk te kort om je badkamervloer te beschermen tegen wegspattend water. De WALK-IN XC van Kermi is verkrijgbaar in diverse afmetingen, nu ook in een standaardbreedte en -hoogte van 1400 x 2000 mm. En op maat zelfs tot een breedte van 1450 mm. Laat je adviseren door een douchespecialist.

Volledige ontwerpvrijheid

Met het speciale programma KermiEXTRA geef je je inloopdouche een persoonlijke touch. Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geïntegreerde spiegels … Het kan allemaal. Je kiest uit alle denkbare combinaties van profielen, beslag en grepen. Helemaal ‘on trend’ zijn soft zwarte profielen uit de collectie Kermi Dark Edition, voor een geraffineerde look. Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan. Graag een tekening of motief op je douchewand? Laat het glas dan zandstralen of personaliseren met een dessin. Zo maak je van je douche een persoonlijk ontwerp.

Uitvoeringen voor extra privacy

Liever wat meer privacy tijdens het douchen? Overweeg dan een uitvoering in mat glas. Kermi biedt je 18 gezandstraalde decors aan. Heb je een persoonlijk lievelingsontwerp, een logo, wapenschild ... ? Ook dat is mogelijk. Kermi realiseert het voor je, rekening houdend met de technische mogelijkheden. Ook getint glas is een optie, voor een trendy, eigentijdse look. Laat je hier inspireren.

Ook beschikbaar mét douchedeur

Indien gewenst kun je je inloopdouche afsluiten met een deur uit het uitgebreide Kermi-assortiment. Zo blijft de warmte in de douche en geniet je nog langer van het ontspannende douche-effect. Ook kun je je douche dan makkelijk afsluiten waardoor er nog minder kans is op waterspatten in je badkamer.

Minimaal onderhoud

Een inloopdouche is op zich al een onderhoudsvriendelijk oplossing. Doordat de douche geen opstaande randen heeft, is hij makkelijk schoon te maken. Liefst zo weinig mogelijk poetswerk? Kies dan bijkomend voor de conditioneringslaag KERMIclean voor echt veiligheidsglas, een innovatie van Kermi. De speciale behandeling verhindert dat gedroogde waterdruppels, zeepresten, vuil- en kalkresten zich hardnekkig hechten. Ook kiemen en bacteriën maken veel minder kans.

Veilige scheidingswand

Met de WALK-IN XC kun je niet alleen je doucheruimte afscheiden. Het is ook een veilige glazen scheidingswand voor de badkamer. Een voorbeeld: alsmaar meer gezinnen kiezen voor een extra toilet op de badkamer. Vaak moet je hierbij inboeten aan privacy, tenzij je een scheidingwand plaatst. In het gamma WALK-IN XC vind je zeker een geschikte kleur- en glasversie.

Kwaliteitsgarantie

Waarom Kermi? De bewezen kwaliteit van Kermi geeft je de zekerheid van een hoogwaardig duurzaam product. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het TÜV-keurmerk voor stabiliteit, spatwaterdichtheid en onderhoudsvriendelijkheid. Of uit het feit dat alle glaselementen aan de strengste eisen van de ESG-EN1250 norm voldoen. Goed om te weten: alle aluminium profielen van Kermi hebben een beschermingslaag die het profiel beschermt tegen corrosie en slijtvast maakt. Zo ben je zeker van jarenlang doucheplezier!

Benieuwd naar de strakke maar solide douchewanden van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan. Ontdek zeker ook de brochure met nieuwigheden. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief