Pure ontspanning in je eigen privé-wellness

Waarom naar een duur wellnessresort rijden, als u thuis uw eigen wellnessoase kunt creëren. In een luxueuze loft uitgerust met een grote douche-opstelling van Kermi creëert u uw eigen spa-ruimte, waar u optimaal aan de dag kan beginnen.

Wellness thuis betekent voor uzelf een plek van rust en ontspanning creëren. Een toevluchtsoord waar u kunt ontspannen. Met een eigen badkamerloft lukt dat zeer zeker. Na het het nemen van een schuimbad kan worden gedoucht in de grote doucheruimte. Afgescheiden door een ruim gedimensioneerde glazen doucheconstructie met Tusca deurdesign en Walk-In Wall XB glassegment via de KermiExtra-service. Met vaste segment en horizontale comforthandgreep in een lijn gecombineerd met een XB Wall met Tusca muurbeslag en plafondsteun. Een gevoel van vrijheid die perfect en drempelloos past in de doucheruimte.

In de buurt, en toch schoon gescheiden bevindt zich het toilet. Een Tusca draaideur met minimalistische Tusca handgreep en Decor Stripe, dat als blikafscherming dient en optisch in perfecte harmonie is met de douchedeur.

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

On trend: douchewanden in elegant zwart of wit, nu met korting!

Zwart en wit in de badkamer, het is een trend die gezien mag worden.

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderi

GRATIS Nieuwsbrief