Pure ontspanning in je eigen privé-wellness

Waarom naar een duur wellnessresort rijden, als u thuis uw eigen wellnessoase kunt creëren. In een luxueuze loft uitgerust met een grote douche-opstelling van Kermi creëert u uw eigen spa-ruimte, waar u optimaal aan de dag kan beginnen.

Wellness thuis betekent voor uzelf een plek van rust en ontspanning creëren. Een toevluchtsoord waar u kunt ontspannen. Met een eigen badkamerloft lukt dat zeer zeker. Na het het nemen van een schuimbad kan worden gedoucht in de grote doucheruimte. Afgescheiden door een ruim gedimensioneerde glazen doucheconstructie met Tusca deurdesign en Walk-In Wall XB glassegment via de KermiExtra-service. Met vaste segment en horizontale comforthandgreep in een lijn gecombineerd met een XB Wall met Tusca muurbeslag en plafondsteun. Een gevoel van vrijheid die perfect en drempelloos past in de doucheruimte.

In de buurt, en toch schoon gescheiden bevindt zich het toilet. Een Tusca draaideur met minimalistische Tusca handgreep en Decor Stripe, dat als blikafscherming dient en optisch in perfecte harmonie is met de douchedeur.

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderi

Open en bloot: onze douchegewoonten en -verlangens onder de loep

Hoe haal je het maximum uit je douchesessie?

Spiegeltje, spiegeltje aan de... (douche)wand

Na het douchen en stylen in de badkamer in de ochtend, gooit men graag een onderzoekende blik in

Door de markt verkozen als beste douchedeur

Kermi is een internationaal georiënteerde producent en een van de toonaangevende producenten van

GRATIS Nieuwsbrief