Nieuwkomer bij de inloopdouches: de gelijkvloerse LIGA

Gepubliceerd op 10 Juni 2020

Inloopdouches blijven populair. Kermi pakt uit met een nieuwe ingenieuze oplossing: een gelijkvloerse inloopdouche van de serie LIGA. Ontdek dit multi-talent met drempelvrije toegang.

Drempelvrije toegang

De serie LIGA van Kermi koppelt een fraaie vormgeving aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kermi breidt deze serie nu uit met een Walk-In versie met een vast segment in combinatie met een schuifwand. De WALK-IN, die op gelijke hoogte met de vloer is geïnstalleerd wordt, biedt een drempelvrije toegang tot het douchegedeelte. Door middel van een speciale horizontale spatwaterdichting op het glijdend segment voldoet het aan alle eisen van de spatwatertest volgens DIN EN 14428.

Veelzijdige inloopdouche

De WALK-IN is uitermate flexibel. Wanneer niet in gebruik, kun je door het glijdende segment tegen de muur te schuiven, de vrijgekomen plaats voor andere doeleinden gebruiken. Dit alles zonder struikelgevaar vanwege de installatie zonder bodemprofiel. Dankzij hoogwaardige kogellagers glijdt het schuivend segment geruisloos open en dicht. Dit beweegbaar element is zelfs naar binnen zwenkbaar voor een gemakkelijk onderhoud. Wie extra wil genieten van een warme douche, kan achteraf nog een halve hoekopstelling laten installeren om zo tocht in de open douche te vermijden.

Budgetvriendelijke blikvanger

Vier millimeter dik gehard veiligheidsglas, kermerkende LIGA profielen van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en het unieke handvat van hoogwaardig metaal maken van de LIGA WALK-IN ook optisch een blikvanger. De De WALK-IN is een mooie, betaalbare aanvulling op de serie LIGA met oog voor enerzijds een praktische oplossing en anderzijds een ruimtebesparend concept.

Benieuwd naar de stijlvolle doucheoplossingen van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aanOntdek zeker ook de brochure met nieuwigheden. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt. Graag meer info over de prijzen? Bekijk dan de algemene Kermi prijslijst.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan