NICA: De perfecte schuifdeur!

Kermi breidt het assortiment van haar doucheschermen met profiel uit met een nieuwe reeks: Nica. De ruimtebesparende schuifdeur met maximale transparantie. De NICA heeft een transparant minimalistisch ontwerp met een maximale prestatie. De schuifdeuren zijn profiel-„arm“ en door het geïntegreerde soft-open en soft-close-mechanisme is een sluiting zonder magneetdichting mogelijk.

Transparant Douchecomfort

De ruimtebesparende schuifdeuren van de NICA zijn op op de betegelde douchevloer te monteren en bieden hierdoor een makkelijke en onbelemmerde toegang tot de doucheruimte.

De geïntegreerde soft-open en soft-close functie zorgt ervoord dat de deuren soepel en comfortabel te openen en te sluiten zijn.

Een grotere instap-vrijheid voor een nisdeur of een deur in combinatie met een glazen zijwand wordt gerealiseerd door een speciale dichting aan de sluitzijde van de deur. De Nica heeft een ergonomische design handgreep. De speciale horizontale dichting in gootvorm aan de onderzijde van de deur zorgt voor optimale spatwaterdichtheid.

Een slank ontworpen aluminium bodemprofiel wordt standaard meegeleverd en is optioneel te monteren: afhankelijk van uw wensen voor een nog betere spatwaterdichtheid. Het schuifdeursegment kan na ontgrendeling naar binnen worden geduwd voor snelle en gemakkelijke reiniging.

Krachtig en helder in ontwerp

NICA is leverbaar in een standaardhoogte van 2000 mm en 1850 mm. Op maat is de NICA te bestellen tot een hoogte van zelfs 2200 mm.

Het assortiment bestaat uit: schuifdeur voor in een nis, schuifdeur in combinatie met een zijwand en als hoekinstap, te monteren op een betegelde douchevloer of op alle gangbare douchebakken.

De hoogwaardige aluminium profielen zijn in zilver hoogglans, de aansluitingen en de handgrepen in hoogwaardig metaal. Door het reduceren van de profielen en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals 6 mm dik gehard veiligheidsglas is het ontwerp van deze reeks elegant en quasi transparant te noemen.

 

In samenwerking met Egeda NV

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Egeda NV

On trend: douchewanden in elegant zwart of wit, nu met korting!

Zwart en wit in de badkamer, het is een trend die gezien mag worden.

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderi

Open en bloot: onze douchegewoonten en -verlangens onder de loep

Hoe haal je het maximum uit je douchesessie?

GRATIS Nieuwsbrief