Must-see: deze industriële douchewanden verleiden met donkere elegantie

Gepubliceerd op 27 Augustus 2019

Zwart gaat nooit uit de mode. De ‘Kermi Dark Edition’ douchewanden met zwarte profielen zorgen voor een vleugje New York loft-stijl in je badkamer. Wegens groot succes werd de reeks fors uitgebreid. Ontdek deze douchewanden met origineel ontwerp en laat je inspireren.

Jaren 20 design  

Fans van minimalistisch wonen? Misschien maakte je al kennis met het WALK-IN gamma ‘Dark Edition’ van Kermi. Daarmee blies Kermi het industriële ontwerp van de jaren 20 recent nieuw leven in. De douches met rechtlijnige stijl ademen donkere elegantie en robuuste charme. Ontdek deze originele douchewanden in de showroom in je buurt.

Uitgebreid wegens succes

De reeks bestond aanvankelijk uit vier WALK-IN varianten: een uitvoering met rasterpatroon met decor print, rasterpatroon met profiel, lijndecor of een sober zwart frame. Die kun je inzetten als decoratieve spatwater-afscherming of als ruimteverdeler. Gezien het grote succes besloot Kermi om deze Dark Edition-reeks fors uit te breiden. Benieuwd? Download de gratis inspiratiebrochure .

Slank profielontwerp

Zo is nu ook de elegante douchewand WALK-IN XB verkrijgbaar in stijlvol soft zwart. Met zijn slanke, minimalistische profielontwerp en modulaire samenstelling past hij in elke badkamer. De stabilisatie kun je naar keuze bevestigen aan het plafond of aan de muur. Ontdek ook de nieuwe versie van de WALK-IN XB Wall met moderne stabilisatie in een stijlvol, hoekig ontwerp.

Less is more

Als niets het uiterlijk van je inloopglasdouche mag storen, dan is de WALK-IN XC met uitgepuurd ontwerp in zwart soft een goede match. Het hoogwaardige 10 mm geharde veiligheidsglas is maximaal zichtbaar. Het wordt alleen onopvallend vastgehouden door een slank wandprofiel, zonder stabilisatiestangen. Bezoek een verkooppunt voor meer info.

Pure douchevrijheid

WALK-IN XC is nu ook verkrijgbaar in een standaardbreedte en -hoogte van 1400 x 2000 mm en is op maat verkrijgbaar tot een breedte van maar liefst 1450 mm. Natuurlijk is het ook betrouwbaar stabiel in deze maat en kan de inloopdouche nadien nog afgesloten worden met een bijpassende deur uit het uitgebreide Kermi-assortiment.

Originele scheidingswand

WALK-IN XC is niet alleen een scheidingswand voor je doucheruimte. Op zoek naar een veilige, glazen scheidingswand voor je moderne badkamer, om bijvoorbeeld het toilet te scheiden? Bij WALK-IN XC vind je zeker een geschikte kleur- en glasversie. 

Ruimtebesparende schuifdeur

Ook het ruimtebesparende schuifdeurcomfort van de strakke Nica is nu verkrijgbaar in zwart soft. Nica lijkt dankzij zijn sterk gereduceerd schuifdeurdesign haast volledig in glas uitgevoerd. De douchewand heeft een origineel deurmechanisme en een betrouwbare sluiting met Soft-Open en Soft-Close comfort. Dat went snel!

Verfijnde draaideur

Ontdek ook de Liga draaideuren in de kleur zwart soft. Ze bieden fijn betaalbaar beslagdesign voor de hedendaagse douche in een nis, een hoek of als ‘U’-cabine. Ze hebben standaard een smal muurprofiel maar zijn ook verkrijgbaar met muurbeslag. Steeds geniet je van glazen transparantie.  

Wil je meer weten over de reeks Dark Edition douchewanden van Kermi? Download je gratis inspiratiebrochure en neem contact op met een verkooppunt in je buurt.