Maak kennis met de nieuwste generatie douchewanden

Gepubliceerd op 19 December 2017

Staat er een luxueuze inloopdouche op jouw verlanglijstje? Dan loont het de moeite om je te informeren over de nieuwste modellen en snufjes. Want de mogelijkheden om je douche af te stemmen op je smaak en noden blijven maar toenemen. Tijd voor een update!

Glazen XL-douchewand

Met de juiste douche geniet je dag in dag uit van wellness bij je thuis. Met een royale glazen douchewand ervaar je een fijn ruimtegevoel en heb je volop bewegingsvrijheid. Tussen jou en je badkamer zit enkel een glasplaat. Daar word je op slag ‘zen’ van!

Safety first

Wees gerust, zo’n glaswand is op en top veilig. Het gaat om veiligheidsglas van 8 tot 10 mm dik dat stevig vastzit. Het robuuste frame is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en hoogwaardige metalen. Toch ogen deze douches elegant en verfijnd. Je kunt zelfs een design award winner in huis halen!

Spiegelglas

De glazen douchewand is er nu ook als modulair ontwerp met vast paneel. Zo’n pakket is makkelijk te vervoeren. Het paneel kun je laten voorzien van reflecterend glas, zo wordt je douchewand één grote spiegel! Ook een gezandstraalde wand biedt volop privacy. Laat je creativiteit de vrije loop, want zowat elk patroon is mogelijk.

Aan de muur of het plafond

De nieuwste inloopdouches zijn flexibel qua installatie. Zo kun je bij de nieuwe Walk-In XB kiezen tussen een montage met muur- of plafondsteun. Geen probleem trouwens om deze beslissing uit te stellen tot bij de plaatsing. Laat je leiden door jouw smaak, maar check ook wat bouwtechnisch best past in je badkamer. Om je douchewand te installeren hoef je geen expert te zijn. Zo zijn scharnieren, grepen en profielen al vooraf gemonteerd.

Zonder drempels  

Het summum van ruimtegevoel in de douche? Dat zijn barrièrevrije inloopdouches geheel uit glas. De walk-in glassystemen worden geïnstalleerd op een barrièrevrije douchebak, of rechtstreeks op de vloer.

Personaliseer tot in de puntjes

Geef je douche dat tikkeltje extra en voeg een persoonlijke touch toe. Een organisch natuurdesign of een geometrische figuur op de wand, accenten in metallic of een speciale tint voor de profielen en het beslag. Zo breng je karakter in je badkamer en trek je je woonstijl naadloos door. Succes!

Plannen voor een eigentijdse inloopdouche?

Laat je inspireren en win advies in bij een vakman. Hij vertelt je meer over de mogelijkheden en begeleidt je naar een doucheoplossing op maat. 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan